Gözler Merkez Bankası’nın faiz kararına çevrildi! Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Merkez Bankası Faiz Kararı Ekim 2023.

Gözler Merkez Bankası’nın faiz kararına çevrildi! Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası Faiz Kararı Ekim 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

TCMB Para Politikası Kurulu’nun (PPK) Ekim ayında düzenleyeceği toplantı 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. Toplantıda alınacak kararların 26 Ekim 2023 saat 14.00’te açıklanması bekleniyor. Geçen ay düzenlenen PPK toplantısında politika faizi 500 baz puan artırılarak yüzde 25’ten yüzde 30’a yükseltilmişti.

Ekonomistlerin tahminleri yarın yapılacak toplantının ardından da politika faizinin 500 baz puan artırılacağı yönünde. Bu tahmin doğru çıkarsa politika faizi 500 baz puan artarak yüzde 30’dan yüzde 35’e yükselecek. Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentileriyse yüzde 40 olarak yapılıyor.

Merkez Bankası’nın alacağı karar otomobil piyasasını çok yakından ilgilendiriyor. Otomobillerin yatırım aracı olarak görülmesinin sonlanmasında bankaların birikimlere verdiği faiz belirleyici rol oynuyor. Bankaların bugün verdiği faizlere baktığım zaman yüzde 45’e varan oranlar olduğunu görüyorum. 3 ayda 1.500.000 TL’ye 161 bin TL faiz anlamına geliyor.

SERİ ÜRETİM BAŞLADI! Yeni Ford Courier seri üretimi resmen başladı! Kasım ayında yollara çıkacak!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Merkez Bankası Faiz Kararı Ekim 2023.

Merkez Bankası Faiz Kararı Ekim 2023.

Merkez Bankası Faiz Kararı Ekim 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba