SERİ ÜRETİM BAŞLADI! Yeni Ford Courier seri üretimi resmen başladı! Kasım ayında yollara çıkacak!

Yeni Ford Courier Ne Zaman Satılacak
Yeni Ford Courier Ne Zaman Satılacak

SERİ ÜRETİM BAŞLADI! Yeni Ford Courier seri üretimi resmen başladı! Kasım ayında yollara çıkacak! Yeni Ford Courier Ne Zaman Satılacak?

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Türkiye hafif ticari sınıfında en çok satan aracı Ford Courier‘in yeni nesil versiyonu, Ford Otosan’ın Romanya’daki Craiova fabrikasında hattan indirildi. Yeni Ford Transit Courier ve Tourneo Courier, pratik tasarımının yanı sıra gelişmiş bağlanabilirlik ve güvenlik sistemleriyle her türlü ihtiyaca cevap veriyor açıklaması yapıldı. SUV modellere benzetilen yeni tasarımıyla 2023 Courier modelinin Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, Ford Otosan Lideri Josephine Payne, Ford Otosan Craiova Başkanı Müjdat Tiryaki ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ile birlikte çok sayıda devlet yetkilisi, sektör temsilcisi ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında Ford Otosan, Puma ile birlikte tamamen elektrikli versiyonlarını üreteceği yeni nesil Courier serisinin Craiova fabrikasında üretimini desteklemek için 490 milyon avro yatırım yapacağını duyurdu. Yatırımla birlikte fabrikanın kapasitesi yılda 250.000 araçtan 272.000 araca yükselecek. Ford Otosan ayrıca Craiova fabrikasındaki üretim ihtiyaçlarını desteklemek için 1300 yeni istihdam yaratan büyük bir işe alım kampanyası yürüttü.

Tourneo Courier ilk olarak benzinli manuel & otomatik modelleriyle pazara sunulurken, 100% elektrikli E-Tourneo Courier, 2024 yılının ikinci yarısından itibaren Ford Otosan’ın Romanya’daki Craiova fabrikasında üretilecek ve 2024 sonunda satışa sunulacak. Transit Courier modelinin 650-700 bin TL, Tourneo Courier modelininse 750-800 bin TL başlangıç fiyatlarına sahip olmasını bekliyorum.

Ekim ayına 1 milyon TL’ye Corolla satarak başlamışlardı! İndirimsiz ve İndirimli Corolla fiyatları nasıl?

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Ford Courier Ne Zaman Satılacak?

Yeni Ford Courier Ne Zaman Satılacak

Yeni Ford Courier Ne Zaman Satılacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba