Yüzde 100 elektrikli SUV MG ZS EV Türkiye’de kaç paraya satılıyor? Kaç kilometre menzili var?

MG ZS EV fiyatı.
MG ZS EV fiyatı.

Yüzde 100 elektrikli SUV MG ZS EV Türkiye’de kaç paraya satılıyor? Kaç kilometre menzili var? MG ZS EV fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Doğan Trend Otomotiv, MG’nin (Morris Garages) Türkiye distribütörlüğünü aldı. Doğan Holding Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin yönetiminde MG’nin elektrikli modelleri arka arkaya Türkiye’de satışa sunulmaya başlayacak gibi görünüyor.

MG ZS EV elektrikli SUV 335 kilometreye kadar menzil sunabiliyor. Ortalama menzil kilometresi olarak 263 kilometre deniliyor. 143 beygir güç, 353 Nm tork üreten elektrikli SUV, 0-100 km/s hızlanmasını 8.2 saniyede gerçekleştirirken, son hızı olarak 140 km/h açıklanıyor. MG ZS EV elektrikli SUV 2019 yılında Euro NCAP çarpışma testine çıktı. Bu testten en yüksek puan olan 5 yıldız aldı. Yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 90, çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 85, yaya güvenliğinden yüzde 64, güvenlik yardımcılarından yüzde 70 aldı. Euro NCAP çarpışma testi sonuçları gerçekten de son derece başarılı bir şekilde tamamlanmış.

Yeni Renault Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg seçeneği için faiz kampanyası açıkladılar!

ZS EV, elektrikli B SUV otomobiller arasında Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan ilk otomobildir. Sürüş keyfinden ödün vermeden, akıllı mühendislik çözümleriyle en yüksek teknolojiyi birleştirerek potansiyel güvenlik risklerini en aza indiriyor deniliyor.

MG ZS EV Comfort 394.000 TL

MG ZS EV Luxury 409.000 TL

MG ZS EV fiyat listesi.

Araba Habercisi Mayıs 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 28. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 28. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

MG ZS EV fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba