Kullanıcı Oylarıyla İşte Türkiye’de Tercih Edilen Yakıt Tipi! Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi?

Benzin mi Dizel mi Tercih Ediyoruz
Benzin mi Dizel mi Tercih Ediyoruz

Türkiye’de en çok hangi yakıt tipi tercih ediliyor? Benzin mi? Dizel mi? LPG mi? Yoksa yeni nesil hibrit sistemi olanlar mı? Ben sordum gerçek kullanıcılar verdikleri oylarla sonucu belirledi. Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi? Kullanıcının Nabzını Tutuyoruz! Benzin mi Dizel mi Tercih Ediyoruz?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Sonra Neden Japonlar Dayanıklı! Japonya’da Ar-Ge’ye En Çok Araba Markaları Bütçe Ayırdı!

Instagram arabahabercisidergisi hesabımdan uzun zamandır merak ettiğim bu soruyu sizlere sordum. Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi?

Dizel sevmeyen biri olarak yorumlarınızı gerçekten çok merak ediyordum. Ve sonuçta beni çok sevindiren bir sonuç ortaya çıktı. Benzin ve Hibrit diyenlerin oranı dizel sevenlerin oranını geçti.

Bu rakamın yakın zamanda daha da yükselmesini bekliyorum. Herkese çok teşekkür ederim.

Benzin mi? Dizel mi? Hibrit mi? LPG mi? Sonuç!

Benzin 352 Oy

Dizel 501 Oy

LPG 195 Oy

Hibrit 238 Oy

Benzin Hibrit Toplamı: 590 Oy

Benzin mi Dizel mi Tercih Ediyoruz? Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

Avrupa’da tasarlanan yeni nesil Juke, kamuflajının altındakileri hayal gücümüze bıraksa da tasarım konusunda çok daha iyi görüneceği kesin diyebiliriz. B segmentindeki kompakt crossover modelleri arasındaki rekabetin kızıştığı son dönemde, bu segmentin yaratıcısı ve en yaşlı model olan Nissan Juke, şimdi yeni haliyle rekabeti daha da kızıştıracak. Önceki neslinde tasarımıyla ya çok sevenler ya da nefret edenlerin olduğu Nissan Juke, bu tasarımında çok daha atletik bir duruş ve modern çizgilerle geniş kitlelere kendisini sevdirecek gibi gözüküyor.

2020 Nissan Juke Özellikleri Neler?

Sadece tasarımıyla değil teknolojisiyle de dikkat çeken yeni nesil Nissan Juke, Nissan’ın ProPILOT teknolojisine sahip üçüncü model olarak öne çıkıyor. Nissan, B-SUV segmentinde artan talebi, hem bu segmentin öncüsü olmanın tecrübesiyle hem de en yeni tasarım ve teknoloji ögeleriyle karşılayacak. Ayrıca artık sürüş dinamiklerinin de çok daha iyi olacağı söylentiler arasında.

Yazının devamını okumak için tıklayın!

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba