Türkiye’de 1 Yılda 450 bin ton Madeni Yağ Tüketimi gerçekleşiyor!

Mobil Genel Müdürü Münci Bilgiç
Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç

Mobil Genel Müdürü Münci Bilgiç, Türkiye Madeni Yağ Tüketimi, Türkiye otomotiv motor yağı tüketimi, Bir Yılda Tüketilen Motor Yağı.

Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç Covid 19 salgını ile ilgili aldıkları önlemleri anlattı. Mobil Genel Müdürü Münci Bilgiç.

Instagram Hesabım

Türkiye’nin Mobil’in üretim gerçekleştirdiği 30 ülke arasında yer alması sebebiyle özel bir öneme sahip olduğunu belirten Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç şunları söyledi: “Türkiye’de şu anda 450 bin ton madeni yağ tüketiliyor. Bunun 250 bin tondan fazlası otomotiv motor yağı, geri kalanı ise müstahzarlar, sanayi yağları ve yardımcı ürünler. Mobil olarak sanayicilerin, ustaların ve son kullanıcının gözünde kaliteli bir ürün algısına sahip olan, Türkiye’de bu alanda faaliyet gösteren en köklü markalardan ve halen en tercih edilen ilk 3 markadan biriyiz. 14 ülkeye ihracat yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda ihracatta daha da üst seviyelere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes Benz Türk 2019 Yılında Satılan Otobüslerin Garanti Sürelerini Uzattı!

Garanti Süresini Aşan Araç Yetkili Servis Yerine Özel Servise Gidecek!

Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, oluşan pandemik durumdan dolayı bireysel araç sahipliğinin hem kısa hem de orta ve uzun vadede artacağını da öngördüklerini vurguladı. Bu öngörü ışığında 2. el araç satış ve bakım onarımlarında artış yaşanabileceğini, pazarda kademeli bir toparlanma beklediklerini belirten Bilgiç, “Bu araçlar yetkili servis garanti kapsamı sürelerini aştıkları için haliyle özel servis ve perakende noktalarına yöneleceklerdir. Bu sebeple önümüzdeki dönemde özel servis ve perakende tipi madeni yağ satışlarında bir miktar artış bekliyoruz. Dolayısıyla 2. el araç satışlarında ve araç bakımlarında orta ve uzun vadede talebin artacağını öngörüyor ve planlarımızı bu doğrultuda revize ediyoruz” dedi.

Mobil Genel Müdürü Münci Bilgiç.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba