AUTOBEST Jürisi Opel’in IntelliLux LED Matrix Far Teknolojisini Büyü olarak nitelendirdi!

Opel IntelliLux LED Matrix farlar.
Opel IntelliLux LED Matrix farlar.

Opel Astra LED Matrix farlar, Opel IntelliLux LED Matrix farlar, LED Matrix farların özellikleri, LED Matrix farlar ne işe yarıyor, Autobest Opel LED Matrix farlar.

Yeni Opel Astra’da sunulan adaptif IntelliLux LED Matrix farlar geceyi gündüze çevirerek sadece sürüş güvenliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda sürüşü daha keyifli hale getiriyor deniliyor. Opel IntelliLux LED Matrix farlar.

Instagram Hesabım

Opel Türkiye tarafından gönderilen basın bülteninde konu hakkında şunlara yer verildi: “AUTOBEST otomobil gazetecileri jürisi Opel’in Matrix far teknolojisi ile otomobil far sistemlerinde devrim yarattığı sonucuna vardı. Kapsamlı testler sonrası, jüri üyeleri, bu far teknolojisini tek kelime ile yorumlamak gerekirse ‘Büyü!’ olarak nitelediler ve çok etkilendiklerini belirttiler.

Yeni Opel Astra ile şehir dışında karanlık bir yolda seyir halindeyken, Matrix farlar, otomatik olarak uzun far moduna geçiyor. Farların yol aydınlatma menzili ile gücünü kendisi sürekli olarak ayarlıyor. Sistem diğer sürücülerin gözlerini rahatsız etmeden yolun geri kalanını ve çevresini parlak bir şekilde aydınlatıyor. Diğer araçların farlarını algılamadığı anda ise LED hücreler otomatik olarak tekrar yanmaya başlıyor.

IntelliLux LED sadece her koşulda mümkün olan en iyi aydınlatma alanını ve görüşü sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda, diğer sürücüleri rahatsız etmeme özelliğine ek olarak, farklı bir güvenlik avantajı daha sunuyor. Opel sürücüleri yol kenarındaki nesneleri normalde olduğundan çok daha erken görebiliyorlar. Bu özellik onlara, yola aniden bir hayvan çıkması gibi beklenmedik durumlarda, uygun tepkiyi vermek için hızlı aksiyon alma yetisi kazandırıyor.

Türkiye’de Hangi Kompakt Sedan Kaç Tane Satıyor?

Opel IntelliLux LED Matrix farlar.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba