Formula 1 Drive to Survive 8 Mart’ta Netflix’te Gösterime Giriyor!

Netflix Formula 1 Drive to Survive

Netflix, uzun süredir merakla beklenen yeni orijinal yapımı Formula 1 Drive to Survive’a ait detayları paylaştı. 10 bölümlük belgesel dizisi 8 Mart, Cumartesi Netflix’te gösterime girecek. Netflix Formula 1 Drive to Survive

Formula 1 Haberleri, F1 Haberleri, F1 Belgeselleri, Formula 1 Drive to Survive, Netflix Belgeselleri, Formula 1 belgeselleri, Belgeseller Mart 2019, Formula 1 Yarışları, Araba Haberleri, Otomobil haberleri gibi detaylar haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Amy ve Senna filmlerinin yapımcısının imzasını taşıyan Formula 1 Drive to Survive, sadece bir numara olmak için mücadele verilen bir yarışı değil, milyarlarca dolarlık bir sektörün perde arkasını ekranlara getiriyor. Formula 1’in iç dünyasına benzersiz bir erişime sağlayan bu özel belgesel dizisi, bizleri ailelerle, takımlarla ve kaskların ardındaki sürücülerle tanıştırıyor.

Formula 1 Drive to Survive Netflix

Ocak 2017’de Liberty Media tarafından devralınmasının ardından, yarış sporunun tutkusunu yeniden canlandırmak ve sürdürülebilirliğini arttırmak için tüm gözler yeniden Formula 1’e çevriliyor. Dünyanın en büyük yarışının perde arkasını gözler önüne seren Formula 1 Drive to Survive, bu spora kendini adamış dünyaca ünlü pilotların özel hayatlarından yaşadıkları zorluklara, fedakarlıklarından ideallerine pek çok detayı izleyicilerle buluşturuyor.

Formula 1’i aşama aşama filme alan belgesel, yarışan takımları Melbourne’dan başlayarak, Bahreyn, Kanada, Avusturya, Singapur, Austin, Brezilya ve son olarak final mücadelesinin yer aldığı Abu Dabi’ye kadar takip ediyor.

Box to Box Film Paul Martin

Box to Box Film’den Paul Martin: “Netflix bu inanılmaz sporun anlatılmamış hikayesini seyirciyle buluşturmak için mükemmel bir platform. Uzun zamandır renkli karakterlere, yüksek egolara, onlarca zafere ve trajediye ev sahipliği yapan F1, perde arkasında yaşananlarla da hayranlarının merak konusuydu. İzleyicileri bu dünyanın kalbine doğru bir yolculuğa çıkaran Formula 1 : Drive to Survive, dünyanın en hızlı sporunda yer alan tüm pilot ve ekip arkadaşlarının hikayelerini hayranları ile buluşturuyor”.

Yürütücü yapımcılığını Akademi ödüllü James Gay Rees (Senna) ve Box to Box Film’den Paul Martin’in üstlendiği yapımın dizi sorumlusu koltuğunda ise Sophie Todd yer alıyor.

[irp posts=”3030″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mart 2019 Sayısı Çıktı! Arkadaşlar Dergimiz Yayında ve Abonelerde!”]

Netflix Formula 1 Drive to Survive

Araba Habercisi Murat Tosun

Araba Habercisi Dergisi Mart 2019 Sayısı Çıktı! Arkadaşlar Dergimiz Yayında ve Abonelerde!

Netflix Formula 1 Drive to Survive, Formula 1 Belgeseli Netflix, Netflix Belgeselleri, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, Araba Habercisi Dergisi

Netflix Formula 1 Drive to Survive, Formula 1 Belgeseli Netflix, Netflix Belgeselleri, Araba Haberleri, Otomobil Haberleri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, Araba Habercisi Dergisi
Netflix Formula 1 Drive to Survive

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba