Biliyor musunuz? NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral aynı zamanda çok iyi bir ralli pilotu!

NG Kütahya Seramik Erkan Güral
NG Kütahya Seramik Erkan Güral

Biliyor musunuz? NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral aynı zamanda çok iyi bir ralli pilotu! NG Kütahya Seramik Erkan Güral.

Instagram Hesabım

Ben bu tip hikayeleri çok seviyorum. Türkiye’nin en başarılı şirketlerinden biri olan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral aynı zamanda çok iyi bir ralli pilotu. Ralli camiasının sevilen isimlerinden biri olan Erkan Güral yarış sırasında takım elbisesini çıkarıyor ve tozun toprağın içine dalıyor. Ralli tutkusuyla tanınan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral son olarak iki gün süren 41’inci İstanbul Rallisi yarışına katıldı. Erkan Güral – Burak Koçoğlu ikilisi, 41’inci İstanbul Rallisi’nde hem performansları hem de araç ve kıyafet uyumuyla da dikkat çekti.

Renault Türkiye yeniden yapılanıyor! Renault Group Otomotiv AŞ kuruldu Hakan Doğu şirketin CEO’su oldu!

İş hayatındaki başarıları kadar otomobil tutkusu ve katıldığı ralli yarışlarıyla da adından söz ettiren ve 10 yılı aşkın süredir ralli pilotu olan Erkan Güral, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son yarışı olan 41’inci İstanbul Rallisi’nde geçtiğimiz yıl Dünya Markalar Şampiyonu olan Hyundai markasına ait Hyundai i 20 R5 otomobil ile yarıştı.
İstanbul Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen 41’inci İstanbul Rallisi, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a çok sayıda heyecanı bir arada yaşattı. Yeğeni Fevzi Eren Sürmeli ile Türk bayrakları altında start alan Güral, 26 Kasım Cuma saat 19.15’de Tuzla’daki Via Port Marina’da başlayan ve iki gün süren 353 km kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayarak RC2 kategorisinde 5. oldu. Görkemli bir seremoni ile finişe ulaşan Güral, performansıyla göz doldurdu. Erkan Güral ve Burak Koçoğlu ikilisi RC2 sınıfında 5. olarak tamamladı.
Araba merakından dolayı ralli pilotu olduğunu belirten Erkan Güral; bu sporun stresli iş yaşamına olumlu etkileri olduğunu belirtti. Güral, “Tasarımda sınırları zorlayan NG Kütahya Seramik’ten aldığım tasarım vizyonunu aracımıza yansıttık’’ dedi.

TEMSA’nın E6 dizel motorlu LF12 modeli İsrail yollarındaki yerini alıyor! TEMSA’nın İsrail çıkarması sürüyor!

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? 0 km otomobil dergileri 2021.

Araba Habercisi Dergisi 35. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 35. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

NG Kütahya Seramik Erkan Güral.

NG Kütahya Seramik Erkan Güral

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba