Yeni Nissan Juke Ne Zaman Geliyor? Ağabeyi Nissan Qashqai gibi uygun fiyatlı olursa çok satar!

Nissan Juke Ne Zaman Geliyor?
Nissan Juke Ne Zaman Geliyor?

Nissan Juke Ne Zaman Geliyor, Nissan Juke Ne Zaman Satılacak, Yeni Nissan Juke Teknoloji Özellikleri, Yeni Nissan Juke ProPilot, 2020 Nissan Juke ProPilot.

Bir dizi ileri teknoloji ile eski nesillerinden aşina olduğumuz aynı tarz ve eğlence anlayışını bir arada sunan yeni Nissan Juke artık gün sayıyor. Juke serisinin ilk aracı, on yıl önce tanıtılmıştı. O zamandan şimdiye kadar kompakt SUV araçlarına yeni bir anlayış getirdi. On yılda yaklaşık 1.5 milyon adet satmayı başardı. Nissan Juke Ne Zaman Geliyor?

Instagram Hesabım

Yeni Nissan Juke’un güç aktarma sistemi, kompakt, hafif, duyarlı ve ekonomik olan küçültülmüş bir turbo motor ile oldukça gelişmiş düzeydedir. Juke yenilenmiş şasisi ile birlikte eğlenceli, zarif ve olağanüstü güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Nissan Ürün Planlama Başkan Yardımcısı olan Marco Fioravanti yaptığı açıklamada, “Nissan hiçbir zaman popüler olanı takip etmedi. Bunun yerine karakteri ve çevik sürüşü ile önderlik etmeyi seçti. Bu yeni model güçlü atletik bir tasarıma sahiptir. Çok sevilen Nissan Juke ProPILOT ve diğer çeşitli akıllı teknolojiler sayesinde benzersiz bir yol deneyimi yaşatmaktadır” dedi.

Ford Kuga Fiyatları Yeniden Değişti! Hibrit Ford Kuga 854 bin TL oldu! Dizel Otomatik Kuga Kaç Para?

Tamamen yenilenen Nissan Juke alışılmışın dışına çıktı. Biraz büyütüldü ama yine de B crossover segmentinde yeni bir çağ açacak olan iç ve dış görünümü ile büyülüyor. Araç yeniden tasarlanmış olmasına rağmen Juke nesline özel olan farlar yeni araçta da hala yerini korumaktadır. Yeni Juke, daha fazla lüks, daha fazla alan ve ileri teknoloji için yenilendi. Hem eşyalar hem de yolcular için artık daha geniş olan yeni Juke’un arka koltuk diz boyu 5.8 cm ve arka tavan yüksekliği 1.1 cm arttırılmıştır. Ayrıca bagaj kapasitesi %20 arttırılarak 422 litreye çıkartılmıştır. Makyajlanmış kaputunun altında oldukça verimli olan 3 silindirli bir motor bulunur. 1.0 litrelik turbo motor 117 beygir ve 180 Nm tork üretiyor. Bu motor kompakt ve hafif olup keyifli bir sürüş sağlar. Ancak Yeni Nissan Juke’un en önemli özeliği hibrit seçeneği olacak.

Juke sürücüleri Nissan’ın ProPILOT teknolojisinden otomatik vitesli versiyonlarda da yararlanabilir. Sürüş esnasında uzun yolların ve kalabalık trafiğin stresini azaltmaya yardımcı olan sistem, aracın şeritteki konumunu ve yavaş hareket eden trafikte bile diğer araçlar ile arasındaki mesafeyi korumasını sağlamak için direksiyon, hızlanma ve frenlemeyi kontrol eder. Sürüş destek sistemleri kadar aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle de Nissan Juke öne çıkıyor. Yaya ve Bisikletli Algılama ve Acil Fren Desteği, Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi, Kör Nokta Uyarı ve Şerit Takip Sistemi araçta yer alıyor. NissanConnect bilgi-eğlence sisteminin en son sürümü, müşterilerin 8 inçlik dokunmatik ekranda en sevdikleri popüler uygulamaları araca yansıtmak için Apple CarPlay veya Android Auto kullanılmasını sağlar. Eğer sürücüler telefonlarında bulunan navigasyonu kullanmıyorlarsa Tom Tom Maps & Live Traffic uygulamasına erişebilirler.

2020 Nissan Juke Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Yeni Nissan Juke satın almak isteyenler için yapılan son açıklama Şubat 2021’de satışa sunulacağı yönünde. Eğer ağabeyi Nissan Qashqai gibi uygun fiyatlı olursa çok satar.

Yeni Opel Corsa’nın giriş ve full donanımlı seçeneklerinde kampanya yapıldı! Corsa 166 bin TL oldu!

Nissan Juke Ne Zaman Geliyor?

Nissan Juke Ne Zaman Geliyor

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba