Yeni Nissan Qashqai Böyle Olacak diye bir iddia daha ortaya atıldı!

Nissan Qashqai Yorum 2020.
Nissan Qashqai Yorum 2020.

Nissan Qashqai 2020, Yeni Nissan Qashqai, 2020 Nissan Rogue, Yeni Qashqai XMotion Konsept, Nissan Qashqai Yorum 2020, Nissan XTrail Yorum 2020.

Ortaya karışık Yeni Nissan Qashqai geliyor. Bugün yeni Qashqai’nin XMotion adı verilen konsept ile benzer olacağı da dünya basınında konuşulmaya başladı. Nissan Qashqai Yorum 2020.

Instagram Hesabım

Yeni Nissan Qashqai’nin kendini resmen göstermesine az bir zaman kalınca neredeyse her gün ortaya yeni bir iddia atılıyor. Bugün dünya otomotiv basınında konuşulan konuysa yeni Qashqai’nin XMotion adı verilen konsept ile benzer olacağı yönünde. Bu açıklamaları sürekli olarak takip eden biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim: Hangisine benzerse benzesin sıkı bir Nissan Qashqai geliyor orası kesin. Bu tasarımın köşeli hatları onun Kompakt SUV sınıfında rakiplerinin tamamından ayrılmasını sağlar.

Sıfır Otomobil Fiyatları Ucuzlar mı? İkinci El Fiyatları düşer mi?

Nissan tarafından SUV modellerin hızlı bir şekilde yenilenmesine karar verilmişti. Bu yolda ilk olarak yenilenen Nissan Juke markanın en büyük kozu olacak.  Ama rekabetin çok yüksek olduğu Kompakt SUV sınıfında Nissan’ın bir atılım yapması kaçınılmaz bir durum oldu. Nissan yönetimi tarafından Ariya ortaya çıktığında bu model gelecek tasarım anlayışımızı da ifade ediyor dendi. Bu açıklamanın ardından hepimiz Eylül 2020’de tanıtılacak Nissan Qashqai’nin Ariya ile çok benzer belki de aynı olacağını düşünmeye başladık. Nissan yönetiminden de bugüne kadar bu konuda bir yalanlama gelmedi. Bugünse bambaşka bir iddia ortaya atıldı ve yeni Qashqai’nin XMotion adı verilen konsept ile benzer olacağı konuşulmaya başladı. Bakalım SUV denince akla ilk gelen modellerden biri olan Qashqai hangi tasarıma daha çok benzeyecek? Bunun yanında yeni Nissan XTrail modelinin de aynen bu şekilde bir yenileme geçireceğini de eklemek istiyorum.

Nissan Qashqai Yorum 2020.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Nissan Qashqai Yorum 2020

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba