Sıfır Otomobil Fiyatları Ucuzlar mı? İkinci El Fiyatları düşer mi?

Sıfır Araba Fiyatları 2020
Sıfır Araba Fiyatları 2020

Sıfır Araba Fiyatları 2020, Sıfır Otomobil Fiyatları 2020, Sıfır Araç Fiyatları 2020, Kullanılmış Araba Fiyatları 2020, İkinci El Araba Fiyatları 2020.

Sıfır Otomobil Fiyatları Ucuzlar mı? İkinci El Fiyatları düşer mi? Sıfır Araba Fiyatları 2020.

Instagram Hesabım

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu yazacaklarımın hepsi beklenti. Bu konularda bu dönemde sadece tahminler yapılabiliyor. Bu nedenle ben de tahminlerimi yazacağım.

Kullanılmış otomobil fiyatları düşer mi?

Kullanılmış otomobil fiyatları yapılan açıklamalara baktığım zaman yüzde 8 gibi oranlarda düşmüş durumda. Bazı sektör liderleri önümüzdeki günlerde panik ikinci el araç satışlarının başlayacağını düşünüyor. Aslına bakarsanız benim fikrim de bu şekilde. Özellikle ikinci otomobilleri olan evlerde satışlar olabilir. Bu satışların gerçekleşmesiyle birlikte zaten yüzde 8 düşen kullanılmış araba fiyatları Nisan ayının sonuna doğru biraz daha ucuzlar Mayıs başında en uygun halini alır.

Küçük SUV Sınıfı’nın Yeni Lideri Jeep Renegade! İşte En Çok Satan 10 Küçük SUV!

Sıfır Araba Fiyatları Ucuzlar mı?

Burada da önemli bir beklenti söz konusu. Öncelikle sektör liderleri Türkiye’de otomotiv üretiminin durmasına bir çözüm bulmaya çalışıyor. Türkiye’de bulunan tüm araç fabrikalarında üretim durmuş durumda. Nisan sonu itibariyle fabrikaların yeniden üretime başlayabilmesi için çözümler üretiliyor.

Bunun dışında en önemli beklenti Avrupa Otomobil Pazarı’nda satışların bazı ülkelerde yüzde 80’lere varan düşüşünün yapacağı etkiler. Avrupa ülkelerinde ortaya çıkan stokların Türkiye Otomotiv Satış Rakamları’na nasıl bir etki yapacağı merak konusu. Türkiye Otomotiv Pazarı’nda satışların devam etmesi durumunda bu ülkelerin elinde kalan stokların eritilmesi için fiyatların düşürülmesi söz konusu olacaktır. Yani Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye gelen araçların fiyatlarında önemli indirimler söz konusu olabilir. Durum böyle olursa Nisan ayının sonuna doğru sıfır otomobil fiyatlarında ucuzlama söz konusu olabilir. Türkiye’de faaliyet gösteren firmaların şu anda ellerinde nasıl bir stok olduğunu bilemiyorum. Bazı firma yöneticileri 300-400 araçlık stokları olduğunu söylerken bazıları açıklama yapmadı. Eğer onların elinde de stok varsa iddialı kampanyalarla bu stokların eritilmesini bekleyebiliriz.

Tüm bunların yanında yılın ilk çeyreğinde Avrupa otomobil satışları yüzde 55 düştü. Yani onların elinde inanılmaz stoklar var. Bakalım bu stokların bize yansıması nasıl olacak? Sanki Türkiye’de bulunan firmalar istediği arabayı istediği fiyatlarda getirme şansı yakalamış gibi görünüyor.

Sıfır Araba Fiyatları 2020.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba