Nissan vergi indirimlerine ek yüzde sıfır faiz dedi

Nissan, Kasım ayında başlayıp yıl sonuna kadar sürecek KDV ve ÖTV indirimlerine ek olarak Kasım ayında yüzde 0 faiz avantajı sunuyor. 50 bin TL’ye kadar geçerli olacak yüzde 0 faiz avantajı, 12 aya varan vadeyle desteklenecek. Nissan sıfır faiz kampanya araba habercisi

Türkiye’deki 25. Yılını kutlayan Nissan, Kasım ayında başlayan ve yıl sonuna kadar devam edecek KDV ve ÖTV indirimlerini 30 Kasım’a kadar geçerli olacak %0 faiz kampanyasıyla destekliyor. Tüm modellerde faiz oranını “%0” olarak belirleyen Nissan, 50 bin TL’ye varan kredi tutarları için 12 aya varan vade imkanı sunuyor.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan ÖZKÖK

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan ÖZKÖK: “ÖTV ve KDV indirimlerini, son dönemde Otomotiv sektöründe yaşanan düşüşü durduracak ve talebi yeniden canlandıracak çok önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Biz de NISSAN olarak Kasım ayında mevcut fiyatlarımızı koruyarak, ÖTV ve KDV indiriminin tamamını tüketicimize yansıtarak hükümetimizin attığı bu adıma destek veriyoruz. Ayrıca Ekim ayında başlattığımız tüm modellerde %0 faiz kampanyasını Kasım ayında da sunarak tüketici faydasını en üst düzeye taşımayı hedefliyoruz.” dedi.

Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan ÖZKÖK araba habercisi
Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan ÖZKÖK

[irp posts=”1458″ name=”ÖTV ve KDV indirimi sonrası işte Toyota’nın yeni fiyatları”]

Nissan sıfır faiz kampanya araba habercisi

Araba Habercisi Murat Tosun

 

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba