Nissan Türkiye’yi Bırakıyor mu? Nissan Avrupa’yı Bırakacak mı? Karar Ne Zaman Açıklanacak?

Nissan Türkiye Çekiliyor mu?
Nissan Türkiye Çekiliyor mu?

Nissan Türkiye Bırakıyor mu? Nissan Türkiye Çekiliyor mu? Nissan Avrupa’dan Çekiliyor mu? Nissan Avrupa Pazarını Bırakıyor mu? Nissan Türkiye’yi bırakıyor mu? Türkiye’den Çekilen Firmalar.

Daha önce bu tip ani şeyleri yaşamış biri olarak bu konularda temkinli davranıyorum. Ancak dün dünya ve Türkiye basınının önemli kalemlerinden bu haberi okudum. Umarım bu haberler doğru olmaz. Nissan Türkiye yönetiminin bu iddialar karşısında yapacağı haberi sizler gibi merakla bekliyorum. Nissan Türkiye Çekiliyor mu?

Instagram Hesabım

Öncelik her zaman Nissan Türkiye tarafından yapılacak olan açıklamanın olacaktır. Çünkü on binlerce Nissan sahibini ilgilendiren çok önemli bir açıklama olacak. Daha önce bu tip ani Türkiye’den çekilen firmalara şahit olduğum için umarım bu kez bu yalan olur diyorum. Dün dünya ve Türkiye’nin önemli otomotiv gazetecileri bu haberi kamuyla paylaştı. Resmi açıklama olmadığı sürece bu bir iddiadan öteye gidemeyecek durumda ancak gelen haberler şu şekilde: ”

Nissan, Amerika, Japonya ve Çin satışlarına odaklanman üzere yeni bir plan yapacak. Uzun dönemdir satışlarında çok ciddi bir düşüş yaşanan marka yeni planlaması doğrultusunda Avrupa ve diğer yerlerden çekilerek Amerika, Çin ve Japonya’ya satışlarına odaklanacak.” Dediğim gibi umarım bu haber doğru çıkmaz. İddialara göre bu önemli karar 28 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan toplantının ardından açıklanacak.

Benzin, Dizel ve Otogaz’a Zam Geldi! Akaryakıt Fiyatları 5 Mayıs 2020’de Nasıl?

Nissan Türkiye Çekiliyor mu?

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba