Chery Türkiye ELEKTRİKLİ OMODA 5 modelinin tanıtımlarına başladı! İşte tasarımıyla sevilen elektrikli!

OMODA 5 Elektrikli 2024 EV
OMODA 5 Elektrikli 2024 EV

Chery Türkiye ELEKTRİKLİ OMODA 5 modelinin tanıtımlarına başladı! İşte tasarımıyla sevilen o elektrikli! OMODA 5 Elektrikli 2024 EV.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Chery’nin tüm dünyadaki otomotiv pazarlarındaki araştırmaları sonucu üretime başladığı OMODA alt markası, içten yanmalı motora sahip OMODA 5 modelinin ardından şimdi de yüzde 100 elektrikli OMODA 5 EV modelini tanıtmaya başladı. Yeni modelin tasarım dilini değerlendiren OMODA 5 EV tasarımcısı Richard Koo, “Elektrikli modelimiz, tamamen yeni bir tasarım diline sahip. Doğadaki dinamik ışık ve yıldırımın gölgesinden ilham alan önceki ‘Art in Motion’ tasarım dilinin devamı niteliğinde” açıklamasını yapıyor.

Tamamen elektrikli bir model olan OMODA 5 EV, sportif “X” şeklindeki ön cephesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca yeni modelde, LED gündüz aydınlatma şeritleri ve daha geniş krom kaplama şeritlerinin entegrasyonuyla farların şekli güncellenmiş durumda. Sis lambalarının yanı sıra jantların ve ön ve arka tamponların tasarımı da hava akış çizgilerin çekiciliğini vurgulamak üzere yenilenmiş. Bunun dışında krom şerit üzerine yatay olarak konumlandırılan daha büyük “OMODA” logosu da beğeni topluyor. Aracın arka kısmı daha yüksek bir tasarıma sahip. Önden arkaya doğru yükselen yapı genç ve sportif estetiğe uygun, son derece dinamik bir duruşu vurguluyor. OMODA 5 EV’nin arka tasarımı da arka aydınlatma grubuna entegre ince dikey şeritlerle güncel trendlere uygun şık ve sportif bir tarz ortaya koyuyor.

OMODA 5 EV’nin bana gönderilen basın bülteninde teknik özelliklerinden ve ne zaman satışa sunulacağından söz edilmemiş. Ancak yüzde 10 ÖTV dilimine giren bir model olmaya uygun özelliklere sahip olduğu biliniyor. BYD ATTO 3 ile aynı seviyelerde bir fiyatı olacak. Daha önce şirket yöneticilerinin yaptıkları açıklamalarda 2023 yılına yetiştirileceği yönünde açıklamalar yapılmıştı. Bakalım Aralık ayında gelecek mi? Yoksa 2024 ilk çeyreğe mi kalacak?

BYD’nin tüm modelleri Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte BYD modellerinin Türkiye’ye geliş tarihleri!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

OMODA 5 Elektrikli 2024 EV.

OMODA 5 Elektrikli 2024 EV

OMODA 5 Elektrikli 2024 EV.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba