Elektrikli OMODA 5 tam Türkiye vergi sistemine uygun olacak yüzde 10 ÖTV dilimine girecek!

OMODA 5 EV Ne zaman geliyor
OMODA 5 EV Ne zaman geliyor

Elektrikli OMODA 5 tam Türkiye vergi sistemine uygun olacak yüzde 10 ÖTV dilimine girecek! OMODA 5 EV Ne zaman geliyor?

ARABALAR ZAMLANACAK MI?

Elektrikli OMODA 5 EV’yi de tanıtan Chery markası elektrikli otomobiller konusunda da iddialı olduğunu gözler önüne serdi.

Chery International Genel Müdürü Zhang Guibing, akıllı ve yeni enerji teknolojisi ürünlerine yönelik yeni bir ilerleme çağının başladığını belirtiyor. Kişiselleştirilmiş ürünlerin yükselişiyle birlikte, en çok satan ilk 10 model arasında giderek daha fazla SUV/Crossover modeli yer alıyor da diyor. Kişiselleştirilmiş iki kullanıcı grubu “New Elites” ve “New Lohas” sürekli olarak büyümeye devam ederken, ortaya çıkan OMODA EV modeli, genç kullanıcıların otomotiv ürünleri ve seyahat hizmetlerine yönelik kişiselleştirilmiş ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde karşılamayı garanti ediyor açıklamasını da yapıyor.

Markanın iddialı modeli OMODA, crossover ürün konumlandırmasıyla kullanıcılara kişiselleştirilmiş, dinamik, teknolojik ve modaya uygun seyahat deneyimleri sunmayı amaçlıyor. Elektrikli versiyonunun teknik özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak iddia edilen verilere baktığım zaman tam Türkiye vergi sistemine uygun olan bir elektrikli araç olacağını görüyorum. Giriş donanım paketiyle ekstra vergilerle bile 1.000.000 TL seviyesinde konumlandırılan bir model olacaktır. Elbette bu durum şartların değişmediği taktirde gerçek olacaktır. Bu modelin 2023 sonunda tanıtılması ve muhtemelen aynı dönemde satışa sunulması kimse için sürpriz olmayacak.

OMODA 5 EV’nin iddia edilen teknik özelliklere göz atacak olursam 100 km’de 15 Kw tüketim verisi olacağını görüyorum. Bunun yanında 150 kW güç üreten yani 200+ HP’lik elektrikli güç ünitesini kullanacak. Sunacağı menzilin 450 km olacağını gördüğüm OMODA 5 EV, 0-100 km/s hızlanmasını 8 saniyenin altında gerçekleştirirken, 400 Nm tork üretecek. Unutmayın bu bilgiler resmi değil, tahmin.

Yenilenen Peugeot 2008 Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacak? Yeni motor seçenekleri var mı?

OMODA 5 EV Ne zaman geliyor?

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

OMODA 5 EV Ne zaman geliyor?

OMODA 5 EV Ne zaman geliyor

OMODA 5 EV Ne zaman geliyor?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba