0 KM PAZARINDA BU HESAPTA YOKTU! Chery durmuyor! OMODA 7 ile ilgili ilk resmi açıklama geldi!

OMODA 7 Ne Zaman Satılacak?
OMODA 7 Ne Zaman Satılacak?

0 KM PAZARINDA BU HESAPTA YOKTU! Chery durmuyor! OMODA 7 ile ilgili ilk resmi açıklama geldi! OMODA 7 Ne Zaman Satılacak?

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Açıklanan bu bilgiler bana Chery Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak iletilmiştir. Haberin devamında yapılan resmi açıklamanın detaylarını bulabilirsiniz.

NİSAN AYININ SONUNDA SATIŞA SUNULACAK!

Chery’nin SUV markası OMODA, ürün gamını genişletiyor. Bu kapsamda marka, ilk küresel modeli OMODA 5’in lansmanından sadece bir yıl sonra, tasarım estetiğinde kapsamlı bir evrimi ve akıllı yenilikleri bünyesinde barındıran OMODA 7’yi küresel pazarlara tanıtmaya hazırlanıyor. Markanın yeni bir ulaşım çağına giden yolu açacak yeni modeli OMODA 7’nin nisan ayı sonunda dünya pazarlarında satışa sunulması planlanıyor.

Paylaşılan resmi tanıtım görsellerine göre yeni araç başarılı tasarım diliyle dikkat çekiyor. Yepyeni bir tarzı ortaya koyan OMODA 7, keskin ve özgün çizgiler barındıran ön tasarımıyla dikkat çekiyor. Başarılı omuz çizgisiyle profilden de etkileyici olan yeni araç, şimşek tasarımlı arka aydınlatma grubuyla teknoloji ve estetiği büyük bir özenle harmanlıyor. OMODA 7, SUV estetik standartlarını yeniden tanımlayan avangart bir model olacak. OMODA 5 ile karşılaştırıldığında OMODA 7, daha büyük boyutlarıyla daha yukarıda konumlanıyor. Yenilikçi, teknolojik ve modaya uygun tasarım anlayışını sürdürürken, aynı zamanda akıllı sürüş deneyimini daha da ileriye taşıyor. Yenilikçi tasarımları, eğlenceli akıllı deneyimleri, en yeni enerji teknolojileri ve kapsamlı güvenlik özellikleriyle öne çıkan OMODA modelleri, bu sayede pazardaki rekabet gücünü artırarak genç kullanıcılar arasında popüler bir seçim haline gelmiş durumda. Markanın ilk küresel model olan OMODA 5 modelini, modaya uygun crossover C5 ve tamamen elektrikli E5 modelleri izliyor. Bu sadece tüketicinin OMODA algısını yeniden şekillendirmekle kalmıyor, aynı zamanda yeni bir çevre dostu teknoloji ve estetik tarz trendine de öncülük ediyor.

ULUSLARARASI DEV TANITIMLA GÖSTERİLECEK

Özellikle OMODA E5, mart ayında bir önceki aya göre yüzde 65’lik bir büyüme kaydetti. Bu da onu 2024 yılında küresel A0 sınıfı tamamen elektrikli SUV liginde en hızlı büyüyen yıldız modellerden biri yapıyor. OMODA’yı yeni boyutlara taşımak için teknolojinin gücünden yararlanan yeni model, küresel gençliği hedefleyen tüketici trendinde dikkat çekiyor. OMODA, nisan ayı sonunda OMODA 7 modelini Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’na tanıtacak ve burada aynı zamanda OMODA E5 modelini de sergileyecek. Etkinlik aynı zamanda lansmanı desteklemek üzere oldukça geniş uluslararası otoriteleri de ağırlayacak ve OMODA tamamen yeni marka ekosistemini ve küresel kamu refahı girişimini burada açıklayacak. OMODA nisan ayında uluslararası düzeyde etkinlikler, yeni modelin, yeni stratejilerin ve yeni bir ekosistemin tanıtımı olmak üzere çok sayıda sürpriz yapacak.

İŞTE ÇOK SORULAN O ARABA! Yepyeni Citroen C3 Aircross ile ilgili bilgiler resmi olarak açıklandı!

OMODA 7 Ne Zaman Satılacak?

OMODA 7 Ne Zaman Satılacak?

OMODA 7 Ne Zaman Satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba