Suudi Arabistan günlük petrol üretimini Yüzde 30 Azalttı Fiyatlar Yüzde 13 Zamlandı!

OPEC Petrol Fiyatları 14 Nisan
OPEC Petrol Fiyatları 14 Nisan

OPEC Petrol Fiyatları 14 Nisan. Petrol fiyatları Nisan 2020, Petrol fiyatları ne olur, Petrol varil fiyatı 2020, Mazot Fiyatı 2020, Benzin Fiyatı 2020, Motorin Fiyatı 2020.

Basından takip ettiğim bilgilere göre Suudi Arabistan günlük ham petrol üretimini 12 milyon varilden 8,5 milyon varile düşürüyor! OPEC Petrol Fiyatları Nisan 2020.

Instagram Hesabım

OPEC Petrol Fiyatları Anlaşması ne zamandan itibaren geçerli olacak? Basından takip ettiğim bilgilere göre Şimdilik açıklanan Mayıs ve Haziran aylarında günlük 9.7 milyon varillik üretim kesintisi yapılması. Petrol fiyatlarını yeniden yukarıya çekecek olan bu karar 1 Mayıs tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak. Küresel korona virüs salgınının petrol tüketimi azaltması ve fiyatların düşmesi sonrasında petrol üreticileri bu karara varmış görünüyor. Bakalım 1 Mayıs itibariyle geçerli olacak bu karar litre fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü OPEC ve OPEC dışı bazı ham petrol üreticisi ülkelerin katılımıyla günlük kısıtlamanın 20 milyon varile çıkması bekleniyor. Açıklanan bilgilere göre petrol dediğimiz zaman akla ilk gelen ülkelerden biri olan Suudi Arabistan günlük ham petrol üretimini 12 milyon varilden 8,5 milyon varile düşürüyor!

Yine basından takip edebildiğim bilgilere göre Yaşanan bu gelişmelerin ardından Petrol fiyatlarında yüzde 13 oranında bir artış yaşandı. Bakalım 1 Mayıs gününü kadar fiyatların ilerleyişi nasıl devam edecek? Şimdilik görünen OPEC+ adıyla bilinen 23 ülkenin bulunduğu grubun toplam ham petrol üretimlerini 1 Mayıs’tan 30 Haziran’a kadar günlük 9,7 milyon varil azaltacağı. Bunun artması durumunda neler olur gerçekten şu an için kestirmek zor. Pompa fiyatlarına bunun nasıl bir yansıması olacak onu da tahmin etmek zor. Ancak petrol üreten ülkeler hem fiyatları yükseltmek hem de azalan tüketimi dengelemek için çok kararlı.

Sıfır Otomobil Fiyatları Ucuzlar mı? İkinci El Fiyatları düşer mi?

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Nisan 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Şekil değiştiren, boyu uzayan araba yaptılar.
Mercedes Benz E Serisi yenilenmiş haliyle ne zaman satılacak?
Yerli Üretim Renault Clio’ya LPG ve Hibrit seçenekleri ekleniyor.
Kompakt HB sınıfında Yeni Seat Leon tanıtıldı.
Yeni Audi A3 Sportback bugüne kadar üretilenlerin en iyisi olmuş.
Opel Corsa Araba Habercisi Dergisi’nin detaylı testine çıktı.
Sekizinci nesil Volkswagen Golf GTI kendini gösterdi.
Uygun fiyatlı SUV model Kia Seltos gelecek mi?
SUV sınıfında Fiat 500 X yenilenmesiyle iddiasını artırdı.
Böylesi daha önce hiç üretilmedi. İşte yeni Porsche 911 Turbo S.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

OPEC Petrol Fiyatları Nisan 2020.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba