Sokağa Çıkma Yasağında MOOV by Garenta Araçları 1500 kez kullanıldı

MOOV by Garenta Sokağa Çıkma Yasağı, Araç Kiralama Şirketleri Covid 19, Araba Kiralama Şirketleri Covid 19, MOOV by Garenta Covid 19.

MOOV by Garenta, İstanbul ve İzmir’de sokağa çıkma yasağının ilan edildiği hafta sonunda istisna kapsamında olanlar tarafından 1.500 kez kullanıldı. MOOV by Garenta Covid 19.

Instagram Hesabım

MOOV by Garenta’nın sokağa çıkma yasağının uygulandığı dönemdeki kullanım detaylarını paylaşan Garenta ve ikinciyeni Genel Müdür Emre Ayyıldız konu hakkında şunları söyledi: “Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği andan itibaren tüm araçlarımızla hizmetimizi sürdürdük. İstisna kapsamında olanlar, hem sosyal izlolasyonu sağlamak hem de araç ihtiyacını gidermek için MOOV by Garenta’yı tercih ettiler. Hafta sonu MOOV by Garenta’daki araçlarımız 1.500 defa kullanıldı.”

Sıfır Otomobil Fiyatları Ucuzlar mı? İkinci El Fiyatları düşer mi?

MOOV by Garenta hizmetinde tüm süreç dijital olarak yürütülüyor.

İstanbul ve İzmir’de hizmet veren MOOV by Garenta’daki kampanyaların 30 Nisan’a kadar devam edeceğini belirten Ayyıldız: “MOOV by Garenta hizmetinde tüm süreç dijital olarak, akıllı telefonlar üzerinden çalışıyor ve dolayısıyla maksimum izolasyon sağlanıyor. Renault Clio manuel araçlarımızda da ayrıca indirim uyguluyoruz ve ilk defa MOOV by Garenta’yı kullananlardan ilk 15 dakikalık kiralamaları için ücret almıyoruz.”

Benzin ve Motorine İndirim Yapıldı! Akaryakıt Fiyatları 13 Nisan 2020’de Nasıl?

MOOV by Garenta Nasıl Kullanılıyor?

15 dakikası 9,5 TL’den başlayan fiyatlarla 5 km’lik yakıt ve sigorta dahil olarak kiralama yapılabilen MOOV by Garenta’da, sözleşmeden kiralamaya kadar tüm süreç dijital olarak çalışıyor. Akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilen MOOV by Garenta uygulamasıyla en az 1 senelik ehliyet sahibi herkes kredi kartını sisteme tanımlayıp, dijital sözleşme sürecini tamamlayarak bu hizmeti kullanabiliyor. MOOV by Garenta, İstanbul’da İSPARK ve İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İzelman otoparklarını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

MOOV by Garenta Covid 19.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba