Elektrikli Opel Astra Türkiye’de ön siparişle satışa sunuldu! Yüzde 10 ÖTV diliminde yer alacak!

Opel Astra Elektrikli satışa sunuldu 2023
Opel Astra Elektrikli satışa sunuldu 2023

Elektrikli Opel Astra Türkiye’de ön siparişle satışa sunuldu! Yüzde 10 ÖTV diliminde yer alacak! Opel Astra Elektrikli satışa sunuldu 2023.

EN UCUZ SUV YAKINDA GELİYOR

Türkiye’deki elektrikli model atağına Mokka Elektrik ve Corsa Elektrik ile başlayan Opel, yeni Opel Astra Elektrik ile seçenek sayısını üçe çıkartarak devam ediyor. Haziran 2023 itibarıyla online rezervasyon sistemi üzerinden 75 bin TL’lik kaporayla ön siparişleri alınmaya başlanan model, eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Tüm Astra versiyonları gibi, cesur ve yalın tasarımına ek olarak performansıyla da dikkat çeken yeni Opel Astra Elektrik’in elektrik motoru 115 kW/156 HP güç ve 270 Nm tork sağlıyor. Eko, Normal ve Spor olmak üzere üç farklı sürüş seçeneği sunulan elektrikli Astra’nın maksimum hızı 170 km/s ile sınırlandırılarak verimliliğe odaklanılıyor.

2022 Altın Direksiyon Ödüllü Astra’nın elektrikli versiyonunun satışa sunulmasıyla ilgili olarak Opel Türkiye Genel Müdürü Emre Özocak, “Kompakt hatchback sınıfındaki en popüler oyunculardan biri olan Astra, yeni elektrikli neslinin satışa sunulmasıyla segment liderliğine doğru olan yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Sadece mayıs ayında 1.347 adetlik Astra satışıyla C-HB’de yüzde 14,3’lük paya ulaşarak, yerli rakibimizin ardından 2’nci sırada yer aldık. İlk 5 aylık sonuçlarda ise Astra ile ithal C-HB sınıfında liderliği yakaladık. İçten yanmalı motorlu Astra ile yakaladığımız başarıyı, elektrikliye geçiş hamlemizde de hız kesmeden devam ettiriyoruz. Eylül ayı itibarıyla müşterilerimiz ile buluşacak olan Astra Elektrik’in de desteği sayesinde elektrikli otomobil satış payımızı daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. 2023 yılında her 10 elektrikli araç müşterisinden bir tanesinin Opel müşterisi olmasını amaçlıyoruz” dedi.

Yüzde 10 ÖTV diliminde yer alan bir model olması nedeniyle Citroen C4, Peugeot 2008 gibi modellerle benzer bir fiyata sahip olacak. Bugünün fiyatlarına baktığımda 1.2 ile 1.3 milyon TL gibi olur. Ancak Eylül ayında satışa sunulduğunda kaç para olur tahmin etmek zor.

0 km satışları yüzde 50 düşecek mi? 2023’ün kalan diğer yarısına tahminlere göre 300 bin 0 km kaldı!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Opel Astra Elektrikli satışa sunuldu 2023.

Opel Astra Elektrikli satışa sunuldu 2023

Opel Astra Elektrikli satışa sunuldu 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba