Opel Mokka fiyat listesi bugün saat 14.30’da açıklanıyor ve küçük SUV Türkiye’de satışa sunuluyor!

Opel Mokka fiyatları.
Opel Mokka fiyatları.

Opel Mokka 16 Haziran 2021 Çarşamba günü tanıtılacak ve hemen ardından satışa sunulacak! Opel Mokka fiyatları.

Instagram Hesabım

Aerodinamik açıdan optimize edilen yeni Opel Mokka, yeni marka yüzü Opel Vizor dışında yeniden tasarlanan Opel Şimşek logosunu ve bagaj kapağında merkezi olarak konumlandırılan isimlendirmeyi kullanan ilk model olmasıyla öne çıkıyor. Yeni Opel Mokka aynı zamanda Pure Panel ve tamamen dijital bir kokpit ile yollara çıkan ilk Opel olmasıyla marka için büyük öneme sahip. Yeni Opel Mokka buna ek olarak, satış başlangıcından itibaren yüksek verimlilik seviyesine sahip içten yanmalı motorlar dışında bir elektrikli versiyon da sunan ilk Opel.

Yeni Opel Mokka, Yeni Motorları ile Eğlence ve Teknolojinin Birleşimi olarak tanıtılıyor. Yeni Opel Mokka, gelişmiş motor seçenekleri ile şehir içi ve şehir dışı kullanımda müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor deniyor. Yeni Mokka, Opel’in gelecekte kullanacağı marka yüzü ve yeni dijital kokpiti ile markanın gelecekteki tasarımına dair yol gösterici bir role sahip.

Yeni Mokka, IntelliLux LED Matrix far teknolojisi, sürücü için masaj özellikli ergonomik deri koltuk seçenekleri, Apple CarPlay&Android Auto uyumluluğu sunan bilgi-eğlence sistemi ile eğlence ve teknolojinin gerçek anlamda birleşimi.

Yeni Mokka, yeni motor seçenekleri ile verimlilik ve performans arasında ideal denge kuruyor. Motor seçenekleri 100 HP ile 130 HP arasında değişen güç seçenekleriyle canlı ve dinamik bir sürüş ile iddialı yakıt ekonomisini bir arada sunuyor. Birbiriyle uyum içinde çalışan güç ve aktarma organları başarılı bir yakıt tüketimi performans dengesini beraberinde getiriyor. Aslında bu motor seçeneklerini hepimiz artık tanıyoruz.

2021 Opel Mokka’nın tüm versiyonlarında yeni nesil LED aydınlatma birimleri sunuyor. Toplam 14 hücreli uyarlanabilir IntelliLux LED® Matrix farlar bu segmentin nadir donanımı olarak öne çıkıyor. Opel Insignia, Opel Astra ve yeni Opel Corsa’da olduğu gibi bu far teknolojisi sürekli uzun far ile sürüşe olanak sağlıyor. Karşıdan gelen veya öndeki araçların sürücülerinin gözlerinin kamaşmaması için, bağımsız LED hücreler milisaniyeler içinde kapanarak araçları ışık konisinden ayırırken, kimsenin gözü kamaşmıyor, ancak yeni Mokka yolcuları stadyum benzeri aydınlatma deneyimini yaşıyor.

Opel Mokka Türkiye Lansmanı 16 Haziran 2021 Çarşamba günü yapılacak ve hemen ardından satışa sunulacak.

2021 model Opel Mokka Almanya’da 19.990 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu başlangıç fiyatı onun manuel seçeneğinin yüzde 50 ÖTV dilimine girme şansını çok artırıyor. Eğer satışa sunulacağı güne kadar bir değişim olmazsa 230 bin TL altında bir başlangıç fiyatı olacaktır. Ancak otomatik şanzımanlı biraz da dolu bir paket istediğiniz zaman kardeşi 2008 modeli gibi 350 bin TL etiketi olacaktır.

Fiat Egea Cross Haziran 2021 Fiyat Listesi nasıl? Yerli Üretim Egea Cross kampanyasında ne dediler?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Haziran 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 29. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 29. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 Sayısı’nda neler var?

İkinci el araç fiyatları ne olur? Uzmanlar ne diyor?

Audi Q4 e-tron ve Q4 Sportback e-tron fiyatları açıklandı.

Her keseye hitap edecek Elektrikli SUV Dacia Spring geliyor.

Yeni Honda Civic ne zaman geliyor?

Honda Jazz Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu.

Mercedes Benz EQT gösterildiği anda ilgi odağı oldu.

Elektrikli lüksün adı değişti. Yeni isim Mercedes Benz’den geldi.

Renault Taliant Türkiye’de! Tam bir fiyat performans arabası.

Seat’ın küçükleri Ibiza ve Arona yenilendi.

Elektrikli karizmatik SUV Enyaq, Superb parasına satışa çıktı.

Skoda yeni Fabia ile büyük oynamaya başladı.

Volkswagen ID4 iddialı fiyata geliyor. GTI versiyonu da çıktı!

Yenilenen Volkswagen Polo’nun fiyatları belli oldu.

Delphi Technologies’in D Ürün Ailesi fiyat – fayda dengesiyle öne çıkıyor.

Opel Mokka fiyatları.

Opel Mokka fiyatları

Opel Mokka fiyatları

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba