OPET Trafik Dedektifleri Projesi 6 Yılda 6 Milyondan Fazla Çocuğa Ulaşmayı Başardı!

OPET Trafik Dedektifleri Eğitimleri Sürüyor

6 yıldır aralıksız süren çalışmalarla 6 milyonu aşkın çocuk ve gence trafikte güvenlik eğitimi verilen OPET Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında, geçen yıl paydaşlar arasına katılan Jandarma Genel Komutanlığı personeline yönelik eğitimler devam ediyor. Jandarma personeli ile kırsal kesimdeki çocuk ve gençlere de trafik güvenliği eğitimi alma imkanı sunulan proje kapsamında OPET’in Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı ile birlikte gelenekselleştirdiği “Trafik Dedektifleri Projesi Yol Kullanıcıları Eğitici Eğitimi” jandarma personeli için bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Eğitimin açılış töreni 12 Kasım 2019 tarihinde Zeynep Golf Resort’ta gerçekleştirildi. Açılış törenine Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Alptemur, Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanı Albay Özgür Ecevit Taşcı ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk katıldı. OPET Trafik Dedektifleri Eğitimleri Sürüyor.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Bu yılki program doğrultusunda Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Trafik Hizmetleri’nde görevli 131 personel, Trafik Dedektifleri yetiştirmek üzere 4 gün boyunca eğitim alacak. 12-15 Kasım tarihleri arasında 7’nci kez düzenlenen eğitici eğitimlerinin ardından sertifikalarını alan jandarma personeli görev yaptıkları illerde öğrencilere Trafik Dedektifleri eğitimi vermeye başlayacak.

Düzenlenen eğitici eğitiminde, uzman eğitmenler katılımcılara teorik ve interaktif eğitimler verecek.Eğitimleri geçen yıl ilk kez Yol Kullanıcıları Eğitici Eğitimi’ne katılan ve eğitmen sertifikası alan jandarma personelinin oluşturduğu 20 kişilik eğitmen grubu verecek.

Türkiye çapında Trafik Dedektifi eğitmeni sayısı toplam 913’e ulaştı!

4 gün süren eğitimlerde kursiyerlere günde 6 saat boyunca teorik ve interaktif eğitimler verilecek. Eğitimlerde; Deneyimsel Öğrenme Döngüsü, Çocuk ve Yetişkin Eğitim Prensipleri, Çocuk ve Yetişkin İletişim Becerileri, Empati, Gelişim – Öğrenme, Çocuk ve Yetişkin Eğitimi Benzerlik ve Farklılıkları, Ders Planı Hazırlama, Canlandırma ve Gösterim Metoduyla Ders İşleme konuları işlenecek.Bu yılki eğitimlerle birlikte proje, Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı 263 eğitmen ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı 650 eğitmenle birlikte Türkiye çapında toplam 913 Trafik Dedektifi Eğitmenine ulaştı.

OPET Trafik Dedektifleri Eğitimleri Sürüyor. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba