Otomotiv Satış Sonrası Ekosisteminde “Siber Uyum” Endişesi Başladı! Yedek parçaları reddedecekler!

Otomotiv Satış Sonrası Siber Uyum
Otomotiv Satış Sonrası Siber Uyum

Otomotiv Satış Sonrası Ekosisteminde “Siber Uyum” Endişesi Başladı! Yedek parçaları reddedecekler! Otomotiv Satış Sonrası Siber Uyum.

Instagram Hesabım

OSS Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Yücetürk:
“Araç Üreticilerinin Siber Güvenlik Stratejileri Yedek Parçaların Kullanımını İmkansız Hale Getirebilir”
Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Yücetürk, sektörde yaşanan dönüşüm süreciyle birlikte bağlantılı araçlar ve siber güvenlik tartışmaları özelinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Araç üreticilerinin siber güvenlik stratejisiyle araç, bağımsız kaynaklardan sağlanan yedek parçaları ‘güvenlik ihlali’ nedeniyle reddedeceğinden, bunların kullanımı imkansız hale gelebilir” ifadelerini kullanan Yücetürk, “Bu türde bir ayrım, ‘siber güvenlikle ilişkili’ tanımlanmış ve orijinal ekipman tedarikçilerinden temin edilmeyen yedek parçaların üzerinde olumsuz etkiye sahip olabilir. Otomotiv aftermarket pazarında serbest rekabetin önündeki engeller, ‘siber güvenlik’ argümanı altında daha da genişletilebilir” dedi.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Dergisi’nin 35. Sayısı Yayında!

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Aralık 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? 0 km otomobil dergileri 2021.

Araba Habercisi Dergisi 35. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 35. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Aralık 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

Otomotiv Satış Sonrası Siber Uyum.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba