Yepyeni bir SUV: Fiat Pulse! Bu SUV’un üretimi Avrupa’ya gelir mi? Yakın zamanda çok şey belli olacak!

2022 Fiat SUV modeller Tofaş
2022 Fiat SUV modeller Tofaş

Yepyeni bir SUV: Fiat Pulse! Bu SUV’un üretimi Avrupa’ya gelir mi? Yakın zamanda çok şey belli olacak! 2022 Fiat SUV modeller Tofaş.

INSTAGRAM HESABIM

Fiat’ın SUV atağı başlıyor. Bu model yüksek ihtimal Avrupa pazarlarına gelmeyecek.

Karşımıza çıkan bu SUV tamamen Güney Amerika pazarı için tasarlanmış bir model olduğu için bu gördüğünüz MODEL satılmayacak. Elbette Fiat yönetimi bu isimde global bir SUV üretmeye karar verirse orası başka.

Tofaş Fabrikası’nda ne üretileceği çok yakında açıklanacak.

Avrupa basınında bazı iddialar var ama kesinleşmeden bunları yazmak istemiyorum. Bu iddialar çok olumlu yönde sadece onu söyleyebilirim.

Ayrıca Fiat Doblo’nun bir yıl daha üretilmesi konusunda da görüşmeler sanki iyi sonuçlanacak gibi görünüyor.

Ancak bunlar Stellantis CEO’su Carlos Tavares açıklama yapana kadar tamamen iddia ve söylenti.

Fiat Markasının bir kabuk değişimi yaşayacağıysa kesin.

Özellikle B ve C sınıfında SUV modeller arka arkaya gelecek gibi görünüyor.

Bu yeni SUV, Güney Amerika gibi gelişmekte olan pazarlar için özel olarak geliştirildi ancak gördüğü ilginin ardından diğer pazarlar için kapı açık bırakıldı ama kesin bir şey yok. Bu arada bilindiği gibi Fiat modellerinde Peugeot grubunun iddialı platformlarının kullanılacağı haberleri de sıklıkla karşımıza çıkıyor.

Araçta kullanılan motor seçenekleri 1 litre turbo motor seçeneğinin ön planda olacağı iddia ediliyor. Bu motor seçeneğinin yanında 1.3 litrelik benzinli bir turbo ünitenin de araçta yer alacağı konuşuluyor.

Nissan Qashqai e-Power kampanyası nasıl? Sadece elektrik sürüşlü Nissan Qashqai kaç paraya satılıyor?

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Fiat SUV modeller Tofaş.

2022 Fiat SUV modeller Tofaş

2022 Fiat SUV modeller Tofaş.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba