ÖTV indirimi yolda! Ben demiyorum gazeteler bunu iki gündür manşetlerine taşıyarak duyuruyor!

ötv indirimi torba yasa 2022.
ötv indirimi torba yasa 2022.

ÖTV indirimi yolda! Ben demiyorum bütün gazeteler bunu yazıyor ve nelerin değişeceğini söylüyor! ötv indirimi torba yasa 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bunları ben demiyorum. İki gündür neredeyse tüm gazeteler bu haberi yazıyor.

Ancak burada önemli konu ÖTV indirimi ya da ÖTV matrah düzenlemesi daha önceleri bir anda olmuş ve öyle haberimiz olmuştu.

Yani günler öncesinden bu şekilde konuşulmamıştı.

Bugünlerdeyse bir iki gündür artarak devam eden bir haber bombardımanı var.

Bu sabah uyandığımda Milliyet Gazetesi’nin internet sitesine bakarken bu haber manşetten bir kez daha karşıma çıktı.

Haber direkt olarak şu şekilde duyuruldu: “Sıfır otomobiller için ÖTV indirimi yolda. AK Parti, sıfır otomobiller için dolaylı ÖTV indirimini içeren yeni bir torba teklifin hazırlıklarına başladı.”

Haberde ayrıca şu bilgiler öne çıkarıldı: “Teklifte sıfır otomobiller için de dolaylı bir ÖTV indiriminin planlandığı öğrenildi. Çalışmaya göre, sıfır otomobiller için uygulanan matrah limiti yeniden düzenlenerek düşük oranlarda vergilendirilecek.”

Hayırlısı, ne zaman çıkar ya da çıkar mı bunu bilemiyorum.

Ancak şurası bir gerçek bugün itibariyle otomobil satışları hem ikinci el hem de sıfır kilometre araçlarda durma noktasına gelir.

Bu arada ÖTV matrah düzenlemesi gerçekten etkili olacak şekilde yapılırsa geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yerli üretim araçlar için önemli bir avantaj olur.

Neyse, Resmi Gazete’de yazmadan bu tip haberler bir anlam ifade etmiyor.

Sarı sayfa sahibinden internet sitesi açıkladı! Araç fiyatlarındaki düşüş üçüncü ayında da sürüyor!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

ötv indirimi torba yasa 2022.

 

ötv indirimi torba yasa 2022.

ötv indirimi torba yasa 2022.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba