Peugeot Türkiye CEO’su ÖTV Matrah Düzenlemesinin Ne Zaman Yapılmasını Bekliyor?

ÖTV Matrah Düzenlemesi Peugeot CEO.
ÖTV Matrah Düzenlemesi Peugeot CEO.

ÖTV Matrah Düzenlemesinin Ne Zaman Yapılmasını Bekliyorlar? ÖTV Matrah Düzenlemesinin ne zaman yapılacağı merak konusu. Peugeot Türkiye Genel Müdürü Açıkladı! ÖTV Matrah Düzenlemesi Peugeot CEO.

Instagram Hesabım

ÖTV Matrah Düzenlemesinin Ne Zaman Yapılacağı merak konusu. ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte yüzde 50 ve yüzde 60 diliminde yer alan araçların sayısının artması bekleniyor. Yüzde 45 ÖTV dilimine bir araç girmesiyse mümkün görünmüyor.

Son fiyatlara baktığım zaman araçların neredeyse tamamının Yüzde 80 ÖTV diliminde toplandığını görüyorum. Yüzde 70 ÖTV diliminde yer alan araçların sayısı da oldukça azalmış durumda.

Durum böyle olunca ÖTV matrah düzenlemesi yapılmasıyla ilgili beklentiler de arttı. Otomotiv sektörü yöneticileri de bu konuda beklentilerini dile getirmeye başladı.

Bu konuda en net açıklamalardan birini Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç yaptı. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerle bir araya gelen İbrahim Anaç, yaz aylarıyla birlikte ÖTV matrah düzenlemesi yapılacağını tahmin ettiklerini dile getirdi.

Bu açıklamadan anladığım kadarıyla Haziran ayı gibi ÖTV matrahlarının güncellenmesi bekleniyor. Yılın ikinci yarısında çip krizinin de aşılmasıyla birlikte arabalar bollaşırsa bu düzenleme işe yarar. Ancak çip krizi aşılıyor derken savaşın etkilerinin 0 kilometre otomobil üretimine nasıl yansıyacağı hala belirsizliğini koruyor. ÖTV düzenlemesiyle ilgili otomotiv yöneticilerinin çoğunluğu sessiz kalmayı tercih ediyor. Bakalım İbrahim Bey’in açıklaması doğru çıkacak mı?

Opel Türkiye’nin Nisan 2022 kampanyası açıklandı! Hem binek hem de ticari araçlarda kampanya yaptılar!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

ÖTV Matrah Düzenlemesi Peugeot CEO.

ÖTV Matrah Düzenlemesi ne zaman
PEUGEOT Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç

ÖTV Matrah Düzenlemesi Peugeot CEO.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba