Yeni Peugeot 408 Türkiye’de satışa sunulacak mı? Peugeot 408 son testleri sırasında görüntülenmiş!

Peugeot 408 ne zaman gelecek
Peugeot 408 ne zaman gelecek

Yeni Peugeot 408 Türkiye’de satışa sunulacak mı? Peugeot 408 son testleri sırasında görüntülenmiş! Peugeot 408 ne zaman gelecek?

Instagram Hesabım

Fransız üretici, henüz detayları gizliliğini koruyan yepyeni modeli 408’de de eksiksiz bir test süreci gerçekleştiriyormuş. Kaynakları en iyi şekilde kullanmak ve geliştirme sürecini hızlandırmak üzere her şeyden önce gelişmiş bilgisayar programları yardımıyla farklı simülasyonlar uygulanıyor. Ardından otomobilin her bir parçası ve modülü üzerinde bir dizi testi kapsayan Dahili Doğrulama Planı (IVP) devreye alınıyor. Bu kapsamlı testlerin ardından yollarda göreceğimiz yeni Peugeot 408’de, yenilikçi tasarımı ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Dinamik hatları ve benzeri görülmemiş yenilikçi yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlandığı söylenen 408, 22 Haziran Çarşamba günü resmen tanıtılacak.

Yeni Kia Sportage modeli Haziran ayında kaç paraya satışa sunuluyor? En ucuz Yeni Sportage kaç para?

Doğrulamadan sorumlu ekipler, yeni 408’in yoğun kamuflajlı ilk örneklerini alarak çizgilerin ve hacimlerin algısını bulanıklaştıran grafiklere sahip yapışkan bir film tabakasının altına, illüzyonu tamamlamak için plastik ve köpük elemanlar yerleştirerek test otomobillerini üretti. Yeni PEUGEOT 408 bu test otomobilleri ile tüm olası koşullarda, farklı yol şartlarında ve birçok iklimde toplamda yaklaşık 1.100.000 km yol kat etti. Su geçiş noktaları, asfalt ve engebeli yollar, çakıl, aşırı sıcak, aşırı soğuk, gece ve gündüz her türlü olası koşul tekrar tekrar test edildi, incelendi ve değerlendirildi. Bu zorlu koşullarda kat edilen her kilometre, normal bir kullanıcı tarafından kat edilen onlarca kilometreye eşdeğer.

Kamuflajlı yeni 408, yükseltilmiş bir gövdeye ve büyük jantlara sahip dinamik bir model olarak göze çarpıyor. Markanın diğer modellerinde de göze çarpan ‘kedi’ duruşu sergiliyor. Yüksek sürüş keyfi sunmak üzere tasarlanan yeni PEUGEOT 408, hava akışını her açıdan optimize eden son derece kapsamlı aerodinamik çalışmalardan geçti.

Yeni model sonbaharda yollara çıkmak için üretime hazırlanıyor. Sonbaharda Avrupa pazarlarında satışa sunulacak Yeni Peugeot 408 modelinin aynı tarihlerde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Ancak Peugeot Türkiye’nin yeni modelleri getirirken nasıl bir yol izleyeceğini tahmin etmek güç.

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte Türkiye’de satışa sunulacak elektrikli otomobiller hangileri?

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Peugeot 408 ne zaman gelecek?

Peugeot 408 ne zaman gelecek

Peugeot 408 ne zaman gelecek?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba