Fiat ve Peugeot Ortaklığı 17 Haziran’dan İtibaren Avrupa’da Resmen Başlayabilir!

Peugeot Fiat Ortaklığı Açıklanıyor.
Peugeot Fiat Ortaklığı Açıklanıyor.

Peugeot Fiat Ortaklığı Açıklanıyor, PSA Grubu FCA Grubu Ortaklığı, FCA ve PSA Ortak Oluyor, Otomotiv Ortaklıkları PSA FCA.

Fiat Chrysler ve Groupe PSA ortaklığı resmen 17 Haziran tarihinden itibaren başlıyor. 17 Haziran tarihinde açıklanacak olan Avrupa Komisyonu onayında herhangi bir sorun olması beklenmiyor. Peugeot Fiat Ortaklığı Açıklanıyor.

Instagram Hesabım

Fiat Chrysler ve Groupe PSA arasında ortaklık resmen açıklandı. İki dev grup ortaklık anlaşmasını imzaladı. Bu ortaklığın ilk üretimleri 2020 sonundan itibaren kendini göstermeye başlayacak. Groupe PSA, Opel’i satın almasının ardından dev bir adım daha atmış oldu. Bu ortaklık PSA CEO’su Carlos Tavares liderliğinde sürdürülecek. FCA Başkanı John Elkann benzer bir görevde yer alacak. PSA ve FCA ortaklığında kurulan yeni şirketin yönetim kurulunda 11 üye olacak. Beş üyenin PSA tarafından ve diğer beşinin de FCA tarafından belirleneceği açıklandı. 11. üye olarak aynı zamanda başkanlık görevini de yapacak olan Carlos Tavares yönetim kurulunda yer alacak. PSA ve FCA ortaklığında 5 yıllık bir sözleşmeye imza atıldı. Ancak bu yeni yönetim kurulu belirleme konusunda kabul edilen bir süreç. Yani anlaşma beklendiği gibi daha uzun olacaktır. Avrupa odaklı Groupe PSA, FCA’nın Ram ve Jeep gibi markaların yer aldığı karlı ABD işinden faydalanacak. Aynı şekilde Fiat Chrysler hem Avrupa hem de Çin pazarında Groupe PSA’nın artılarından faydalanacak.

Fiat Chrysler ve Groupe PSA ortaklığı resmen 17 Haziran tarihinden itibaren başlıyor. 17 Haziran tarihinde açıklanacak olan Avrupa Komisyonu onayında herhangi bir sorun olması beklenmiyor. Bu anlaşma Jeep, Ram, Chrysler, Dodge, Fiat, Alfa Romeo, Maserati ile Peugeot, Citroen, Opel ve DS’i tek bir çatı altında toplayacak. Birleştikten sonra dünyanın dördüncü büyük otomobil üreticisi olmak isteyen şirketler, Aralık ayında bağlayıcı sonuçları olan bir anlaşmaya imza attı.

Peugeot Fiat Ortaklığı Açıklanıyor.

Yeni Opel Corsa Satış Rakamları Nisan Ayında Rekor Kırdı! Corsa Türkiye’de Kaç Para?

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba