Peugeot Landtrek mi Platform Kardeşi Çinli KAICENE F70 mi?

Peugeot Pickup, Peugeot Landtrek, Peugeot Landtrek yorumları, Peugeot Landtrek fotoğrafları, Peugeot Pickup Landtrek tanıtıldı.

Peugeot durmak bilmiyor. Tam yenilikler bitti derken Fransız üretici Peugeot bu kez pickup modelini tanıttı. İlk yorumlar Nissan Navara ile benzer olması ve iddialı tasarımlar çıkaran Peugeot’nun çok daha iddialı görünen bir pickup yapmasının beklendiği yönünde oldu. Yani Peugeot markasından herkes efsane görünen bir pickup beklemiş. Bu tasarım bence gayet iyi ama gerçek kullanıcı yorumları bu yönde. Peugeot Landtrek bence yaşam alanı tasarımıyla bu sınıfta fark yaratabilir. Kompakt SUV sınıfında fırtınalar estiren 3008’e benzer tasarım onu rakiplerinden ayıran en önemli özellik olur. Peugeot Pickup Landtrek tanıtıldı. Peki buraya fotoğrafını bırakıyorum. Sizce Peugeot Landtrek mi Platform Kardeşi Çinli KAICENE F70 mi?

Youtube Kanalımız

Peugeot Pickup Landtrek tanıtıldı.

Peugeot Pickup Landtrek markanın geliştirdiği yeni tasarım dilini kullanıyor. İddialı yüz tasarımı aracın bütününde devam ediyor. Yaşam alanında da aynı tasarım anlayışı kullanılmış. Pickup modeller arasında teknoloji yenilikleriyle ön planda olacaktır. Daha fazla bilgi açıklandığında ekleyeceğim.

Peugeot Pickup Landtrek Ne Zaman Satılacak?

Şu an için çok yakın görünmüyor. Çünkü Groupe PSA yönetimi aracı Avrupa pazarında şu anda satışa çıkarmayı düşünmüyor. Groupe PSA Avrupa’nın bu kararını değiştireceğini en azından buna çalışacağını yöneticilerin yaptığı paylaşımlardan net bir şekilde anlıyorum. Amerika ve Afrika pazarında satılacak dense bile Avrupa yapılacak araştırmanın ardından satışa sunulacak bir başka kıta olacaktır.

Peugeot Pickup Landtrek Motor Seçenekleri Neler?

Peugeot Pickup modelin kaputunun altında bir dizel bir de benzinli motor seçeneği yer alıyor. Benzinli ünite 210 beygir güç üretirken dizel motor 150 beygir gücü sunuyor. İki seçenekte istendiğinde dört tekerlekten çekiş ve otomatik şanzımanla satın alınabilecek.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Arabalara Ek Vergi Geliyor! RDE Testinden Geçemeyen Yandı!

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 14. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba