Volvo S90 Makyajlandı! Efsanenin Neleri Değişti?

Volvo S90 Makyaj, 2020 Volvo S90, Yeni Volvo S90, Volvo S90 Makyajlandı, Yeni Volvo S90 Özellikleri Neler, Yeni Volvo S90 Yorumları.

Yeni Volvo S90 Özellikleri Neler? Volvo Cars’ın efsane modeli S90 makyajlandı.

Youtube Kanalımız

Dış tasarım açısından değişiklikler neler? Volvo tasarımcıları yeni sis farları, yeni bir spoyler tasarımı ve yeni bir alt ön tampon da dahil olmak üzere S90 ve V90’ın hem ön hem de arkasında bir dizi iyileştirme yaptı.

S90’da en çarpıcı özellik, tam LED imza aydınlatması ve LED sinyal lambaları da dahil olmak üzere yepyeni bir arka stop tasarımıdır. Bir dizi yeni dış renk ve jant seçeneği de kişiselleştirme seçeneklerini daha da geliştirmiş.

Yaşam alanında Bowers & Wilkins ses sistemi daha da iyileştirilmiş. Sistem ayrıca en sevdiğiniz caz kulübünün sesini taklit eden yeni bir ayar sayesinde daha iyi bir ses deneyimi de sunuyor. İçerideki bir diğer yeni özellik de PM 2.5 parçacık sensörlü Gelişmiş Hava Temizleyici. Bu sistem araç içindekilerin iç hava kalitesini orta ekran üzerinden izlemelerine izin veriyor.

90 ve 60 serisindeki tüm modellerde artık arkada 12 voltluk prizin yerini alan çift USB-C şarj noktaları bulunuyor. İlk olarak XC40 kompakt SUV’de tanıtılan akıllı telefonlar için kablosuz şarj işlevi de artık 90 ve 60 serisindeki çoğu versiyonda mevcut. Tüm bunların yanında 48 volt hafif hibrit güç aktarma organları artık tüm Volvo modellerinde mevcut.

Cupra Leon Ortaya Çıktı! 310 Beygir Güç Üretiyor Kışkırtıcı Görünüyor

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba