Pazartesi günü ilk uygulama Austral SUV ile başlıyor! Renault Türkiye ön sipariş dönemini başlatıyor!

Renault Austral Fiyat Listesi 2023
Renault Austral Fiyat Listesi 2023

Renault Türkiye ön sipariş dönemini başlatıyor! İlk uygulama Renault Austral modeliyle start alıyor! Renault Austral modelinin fiyatı belli oldu. Renault Austral kaç para olarak açıklandı? Renault Austral Fiyat Listesi 2023.

YOUTUBE KANALIM

Yüksek teknolojisi ve güçlü tasarımıyla Renault’nun C segmentinde elini güçlendiren Yeni Austral SUV’un Techno Esprit Alpine versiyonunun lansmana özel opsiyonlar hariç anahtar teslim fiyatı 1.190.000 TL olarak açıklandı. Yeni Renault Austral ile ayrıcalıklı sürüş deneyimini yaşayan ilk 500 kişiden biri olmak için ön sipariş dönemi 24 Nisan 2023 tarihinde başlıyor. 

Renault’nun Türkiye’de Esprit Alpine donanımıyla satışa sunacağı ilk model olan Yeni Austral’e, ön ödeme yaparak sisteme kayıt olan ilk 500 kişi Haziran ayından itibaren sahip olabilecek. Mild hybrid 160 bg motor seçeneği ile Türkiye’de kullanıcılarla buluşacak yeni Austral, 20 farklı gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 openR ekranı, Multi-Sense teknolojisi, 16 cm geri hareket edebilen arka koltuklarıyla sürüş konforunu üst seviyeye taşıyor.

Chery Arrizo 5 GT gelirse Egea parasına satılır! MG4 Electric satışa çıkıyor! Otomotiv Gazete Sayfam!

Yeni Austral SUV, Renault’nun C segmentindeki tartışmasız iddiasını zirveye taşıyor. Daha sportif bir karaktere sahip Esprit Alpine donanımıyla Türkiye’de satışa sunulacak Yeni Austral’in fiyatı Techno Esprit Alpine versiyonunun lansmana özel opsiyonlar hariç anahtar teslim fiyatı 1.190.000 TL olarak belirlendi. Yeni Austral’e ilk sahip olacak ayrıcalıklı kullanıcılardan biri olmak için ön sipariş dönemi 24 Nisan 2023 tarihinde başlıyor.
Ön sipariş kaydını oluşturmak isteyen kullanıcılar, MAİS Yetkili Satıcıları ve Şubelerine ulaşarak 250.000 TL ön ödeme yaparak siparişini tamamlayacak. Kayıt sürecini tamamlayan ilk 500 kişi yeni Austral’e Haziran ayından itibaren sahip olacak.

İttifak bünyesinde geliştirilen 3. nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli olan Yeni Austral, güçlü ve verimli 160 bg 12V mild hybrid motoruyla yakıt tüketimini ve emisyonları azaltırken aynı zamanda günlük kullanım konforunu da destekliyor. Yeni Austral Türkiye’de Haziran ayında yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Renault Online Satış sistemi nasıl çalışıyor? Renault’nun internet sitesinden nasıl araba satın alınıyor?

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Renault Austral Fiyat Listesi 2023.

Renault Austral Fiyat Listesi 2023

Renault Austral Fiyat Listesi 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba