Yüzde 40’a varan oranda daha az yakıt tüketen 0 km Hibrit Renault Austral SUV kaç paraya satılıyor?

Renault Austral Hibrit Fiyat Listesi
Renault Austral Hibrit Fiyat Listesi

Hibrit Renault Austral SUV fiyatı açıklandı! Az tüketmek isteyenlerin aklını çelmek için satışa sunuluyor! Yüzde 40’a varan oranda daha az yakıt tüketen 0 km Hibrit Renault Austral SUV kaç paraya satılıyor? Renault Austral Hibrit Fiyat Listesi.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Bugüne kadarki en iyi Renault olarak mayıs ayında lanse edilen ve büyük ilgiyle karşılanan yeni Renault Austral, 200 hp E-Tech full hybrid motoruyla ağustos sonunda Türkiye’de yollara çıkıyor. Techno Esprit Alpine versiyonla satışa çıkacak Austral E-Tech full hybrid, kendi kendini şarj eden ve %40’a varan yakıt tasarrufu sağlayan E-Tech full hybrid motor seçeneğiyle yepyeni bir deneyim sunuyor. Yeni Renault Austral E-Tech full hybrid, şehir içinde %80’e varan elektrikli sürüş, 20 sürüş destek sistemi (ADAS), MULTI-SENSE ayarları ve Renault’nun en yeni dört tekerlekten yönlendirme sistemi “gelişmiş 4Control” ile ileri bir teknoloji seviyesi sağlıyor. Austral E-Tech full hybrid, opsiyonlar hariç 1.926.000 TL fiyatıyla ağustos sonunda Renault yetkili satıcılarında kullanıcılarla buluşacak.

Austral E-Tech full hybrid’de 130 HP güç ve 205 Nm tork üreten yeni 1,2 litre 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor kullanılıyor. Yüksek güç ve tork üretimine sahip elektromotor (67 HP ve 205 Nm), yüksek kapasiteli bir lityum iyon batarya (1,7 kWh / 400 V) ve ikisi elektrik, beşi hibrit mod olmak üzere 7 vitesli bir şanzıman sistemi ile tamamlanıyor.

Peugeot SUV 3008 modelinin Ağustos Liste Fiyatları Nasıl? Kompakt SUV kaç paraya satışa sunuluyor?

Bu sayede E-Tech full hybrid teknolojisi 200 hp toplam güç üretebiliyor. Başarılı sürüş keyfi ile yüksek verimlilik için optimize edilen sistem ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü, sarsıntısız vites değişimleri, canlı ve istekli hızlanma performansı sunuyor. Austral E-Tech full hybrid, 80-120km/s hızlanmasını sadece 5,9 saniyede gerçekleştiriyor. Uygun koşullarda 130 km/s hıza kadar elektrikli modda sürüş, tek depoyla 1100 km’ye varan sürüş menzili ve şehir içi sürüşte benzinli motora kıyasla sürüş şeklini değiştirmeden %40 yakıt tasarrufu sağlayabiliyor.

Çok kollu arka akstaki yönlendirme sistemi ile arka tekerlekler ön tekerleklerin aksi yönünde maksimum 5° dönüyor. Diğer modellerden (önceden 3.5°) daha iyi olan bu değer sayesinde Austral 10,1 metre dönüş çapı ile rakipsiz bir değere ulaşıyor. Şehir içinde iddialı manevra kabiliyeti ve çeviklik sunan Austral, yüksek hızlı yollarda üstün yol tutuş ve konfor sağlıyor. Viraj alırken (seçilen MULTI-SENSE ayarlarına bağlı olarak 50 km/s’den başlayarak), arka tekerlekler ön tekerleklerle aynı yönde 1°’ye kadar dönerek ekstra denge ve sakin bir sürüş deneyimi yaratıyor. Gelişmiş 4Control, Multi-sense ayarlarındaki ek kişiselleştirme seçenekleriyle optimum yol tutuş sağlıyor. Sürücüler, sürüş tercihlerine göre ince ayar yapmak için 3 yerine artık 13 seviye arasından seçim yapabiliyor.

Toyota Corolla Sedan fiyatlarına zam geldi! Temmuz ayında kaç paraydı? Ağustosta kaç para oldu?

Renault Austral Hibrit Fiyat Listesi.

Renault Austral Hibrit Fiyat Listesi

Renault Austral Hibrit Fiyat Listesi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba