Renault Austral’ın Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı resmen açıklandı! C SUV Ne Zaman Geliyor?

Renault Austral kaç para olur
Renault Austral kaç para olur

Renault Austral’ın Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı resmen açıklandı! Ne zaman geliyor? Kompakt SUV sınıfında yenilik yapmaya hazırlanan Renault, Austral ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Renault Austral Türkiye’de 2023 model olarak boy gösterecek. Renault Austral, AUTOBEST jürisi tarafından 2023 Avrupa’nın Satın Alınabilecek En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2023) seçildi. Renault Austral kaç para olur?

YOUTUBE KANALIM

Austral, Renault’nun C segmentinde gücünü ortaya koyma stratejisini somutlaştırıyor ve C-SUV segmentinin merkezinde yer alıyor deniyor.
Austral, 32 sürüş destek sistemi, Renault’nun gelişmiş 4CONTROL sistemi, Google’ın en iyi hizmet ve uygulamalarını sunan OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve verimli 200 hp E-TECH tam hibrit motoruna sahip.

Türkiye’de 2023 yılının ilk yarısında satışa sunulacak olan Renault Austral, özgün bir araç arayan kullanıcılara hitap ediyor. 2023 yılının ilk yarısında açıklamasıyla satışa sunulacağı tarih resmen açıklanan Austral, Mayıs sonu Haziran başı gibi gelecektir.

Bu arada Yeni Renault Austral, AUTOBEST jürisi tarafından “2023 Avrupa’nın Satın Alınabilecek En İyi Otomobili (Best Buy Car of Europe 2023)” seçildi. Fransa’da 33 bin Euro başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu seçenekte 130 HP güç üreten Mild Hybrid motor seçeneği kullanılıyor. Renault Austral modeli bugün Türkiye’de satışa sunulsa başlangıç fiyatının bile 1 milyon TL olacağını düşünüyorum.

Renault, yeni Austral ile dizele gerçek bir alternatif olarak yeni Mild Hybrid Advanced motoru sunuyor. Sistem, yeni 1,2 litrelik 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motoru 48V lityum iyon batarya ve marş motoruyla birleştiriyor. 130 HP motor ve manuel şanzıman, başarılı sürüş keyfi sunarken yakıt verimliliğini ve CO2 emisyonlarını sınıfının en iyi seviyesinde tutuyor. Ayarlar, güç üretimini en üst düzeye çıkarırken yakıt verimliliğini eşdeğer hibrit olmayan içten yanmalı motordan %20 daha düşük tutmak üzere değiştirilebiliyor.

Mild Hybrid motor, yeni Austral’da sunulan birinci seviye hibrit motor ve Renault araçlarında zaten kullanılan 1,3 litre hacimli 4 silindirli turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu benzinli motorla donatılıyor. Daimler ile birlikte geliştirilen motor, bir marş motoru ve 12V lityum iyon batarya ile destekleniyor. X-TRONIC otomatik şanzımanla 140 bg veya 160 bg ya da manuel şanzımanla 140 bg olarak sunuluyor. Yeni Austral’daki 160 bg 12V Mild Hybrid motor, 1.800 ile 3.500 d/d aralığında 270 Nm maksimum tork üretiyor ve 6,2 lt/100 km yakıt tüketimi ile 136 gr/km’den başlayan CO2 emisyon değerine sahip.

Peugeot 408 Türkiye yollarına ne zaman çıkıyor? Yeni 2023 Peugeot 408 iddialı tasarımıyla geliyor!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor. Türk Telekom e-Dergi uygulamaları için link

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Renault Austral kaç para olur?

Renault Austral kaç para olur

Renault Austral kaç para olur

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba