Renault Duster bir ay sonra ön siparişe açılıyor! Yerli Üretim 2024 Duster ile ilgili resmi açıklama yapıldı!

Renault Duster Ne Zaman Satılacak 2024
Renault Duster Ne Zaman Satılacak 2024

Renault Duster bir ay sonra ön siparişe açılıyor! Yerli Üretim 2024 Duster ile ilgili resmi açıklama yapıldı! Renault Duster Ne Zaman Satılacak 2024.

Chery Tiggo 4 Pro başlangıç fiyatı ne kadar olur?

Bu bilgiler Renault Mais yönetimi tarafından gönderilen basın bülteni ile açıklanmıştır. Haberin devamında marka yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamanın detaylarını bulabilirsiniz.

Mayıs ayı sonunda ön siparişe açılacak olan Yeni Renault Duster, 2024 yazında yollarda olacak. 2024 Renault Duster modelinin müşteri teslimatları Temmuz ayından itibaren yapılmaya başlayacak. Bursa’da bulunan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan Yeni Renault Duster, hem Türkiye pazarına sunulacak hem de dünyanın çeşitli noktalarına ihraç edilecek. Yaklaşık 100 ülkede 1,7 milyonun üzerinde satılan Duster, başarı hikayesinde yeni bir sayfa açıyor. Bu başarı hikayesi, “Renault Uluslararası Oyun Planı 2027” kapsamında sadece Avrupa’nın değil dünyanın diğer ülkelerinin de küresel ihracat merkezi olarak seçilen Türkiye’de Renault markası ile devam ediyor.

2024 Renault Duster motor seçenekleri

Yeni Renault Duster; Clio, Captur ve Arkana modellerinde de kullanılan CMF-B platformu ile üretilen yüksek teknolojili bilgi-eğlence donanımlarına sahip yeni nesil bir model. CMF-B platformu benzinli tam hibrit, 48V yarı hibrit ve LPG dahil olmak üzere farklı motor türlerini, çoklu enerji çözümleriyle beraber getiriyor. 2024 Renault Duster, 4,34 metrelik uzunluğunu koruyor. Böylece hem günlük şehir içi sürüşe hem de uzun mesafeli yolculuklara uygun kompakt bir yapı sunmaya devam ediyor. Bagaj hacmini artırarak 594 litreye varan bagaj alanına sahip olan Yeni Renault Duster, iç mekanda ise yaklaşık 29 litrelik saklama alanı sunuyor.

2024 Duster, verimli E-Tech tam hibrit motor sistemi de dahil üç farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak. 145 HP güç üreten gelişmiş tam hibrit motor seçeneğiyle ortalama 5 lt/100 km yakıt tüketimi ve 114 gr/km CO2 emisyonuna sahip olan model, karma döngüde %20’ye varan, şehir içi döngüde ise %40’a kadar avantaj sağlıyor. Yolculuk süresinin %80’ine kadar elektrik modunda çalışabilmesinin yanı sıra, yine elektrik modunda ilk kalkış hareketini yapabiliyor. Duster aynı zamanda 6 ileri vitesli manuel şanzımanla eşleştirilen 130 HP gelişmiş 1,2 litre yarı hibrit motor seçeneği ve 4×4 güç-aktarma sistemiyle de sunuluyor. 3 silindirli turbo benzinli motoru, yaklaşık %10 yakıt tasarrufu ve daha akıcı bir sürüş için ek tork sağlamak üzere 0,8 kWsa kapasiteli 48V batarya ile desteklendi. Bu versiyonun ortalama tüketimi 6 lt/100 km ve CO2 emisyonu ise 136 gr/km. Duster modelinde en çok ilgi gören seçeneklerden birisi de otogazlı versiyon olacak.

BEKLENEN OLDU! Chery Türkiye kredi kampanyasına yeniden başladı! Kampanya hangi seçeneklerde?

Renault Duster Ne Zaman Satılacak 2024

Renault Duster Ne Zaman Satılacak 2024

Renault Duster Ne Zaman Satılacak 2024

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba