16 yaşında ralli parkurlarında tarih yazmaya devam ediyor! Renault Group Türkiye’nin ilgisini çekmeli!

Renault En Genç Ralli Pilotu.
Renault En Genç Ralli Pilotu.

16 yaşında ralli parkurlarında tarih yazmaya devam ediyor! Renault Group Türkiye’nin ilgisini çekmeli! Ülkemizin en genç ralli pilotlarından 16 yaşındaki Kerem Kazaz, Ali Emre Yılmaz ile birlikte İspanya Oviedo’da düzenlenen ve FIA Avrupa Ralli Kupası’nın önemli asfalt ayağı Rally Princesa de Asturias’da start aldı. Renault En Genç Ralli Pilotu.

INSTAGRAM HESABIM

Rallide start alan en genç pilot olarak İspanya motor sporları tarihine geçen temsilcimiz, kariyerinin ilk asfalt rallisinde 2 gün boyunca 152 kilometre uzunluğundaki özel etaplarda çok değerli kilometreler kat etti.

İlk kez direksiyonuna geçtiği Renault Clio Rally5 ile benzer 11 otomobillere karşı yarışan Kazaz –Yılmaz ekibi, Avrupa Kupası genel klasmanında 21’inci ve FIA Junior ERT4 sınıfında 5’inci oldu.

Kazaz yarışın ardından “Bu yarışta önceliğimiz finiş görmekti. Bu takımımız ve sponsorlarımız açısında önem arz ediyordu. İlk defa kullandığımız bir otomobille ilk asfalt rallimizde elimizden geleni yaparak sadece finişe odaklandık” dedi.

Ralli parkurlarında 16 yaşında start alan ve Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da dikkatleri üzerine çeken pilotumuz Kerem Kazaz, Türkiye’den büyük bir destek görmeyi sonuna kadar hak ediyor. Yerli Üretim Renault Clio ile yakaladığı uyum fırsatı bence kaçırılmamalı.

Sıfır kilometre Fiat Egea Cross Eylül ayında Yetkili Satıcılarda kaç paraya satılıyor? Hibrit kaç para?

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? otomobil satış rakamları Ağustos 2022

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Renault En Genç Ralli Pilotu.

Renault En Genç Ralli Pilotu.

Renault En Genç Ralli Pilotu.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba