Renault Nissan Mitsubishi Ortaklığı Artık Liderlik Sistemiyle Yürüyecek!

2019 - Essais presse Nouveau Renault CAPTUR en Grèce

Renault Nissan Mitsubishi Ortaklığı, Renault Nissan Mitsubishi ittifakı, Renault Nissan Mitsubishi Yeni Kararlar, İttifakta Renault Avrupa lideri oldu.

Renault Nissan Mitsubishi Ortaklığı Artık Liderlik Sistemiyle Yürüyecek!

Instagram Hesabım

Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı, bugün dijital platform üzeriden gerçekleştirdiği basın toplantısı ile rekabeti ve kârlılığı destekleyecek yeni işbirliği modeline geçtiğini açıkladı. İttifak ortakları, ürün ve teknolojilerindeki verimlilik ve rekabetçiliği güçlendirmek amacıyla “leader-follower” (lider-takipçi) ilkesinden faydalanacak.

Her şirket kendi ana bölgelerine yoğunlaşacak ve her İttifak üyesinin bu bölgelerde en rekabetçi şirketler arasında yer alması ve rekabetçiliğini artırması amacıyla referans kuruluş işlevi görecek.

Bu ilke kapsamında Çin, Kuzey Amerika ve Japonya’da Nissan; Avrupa, Rusya, Güney Amerika ve Kuzey Afrika’da Renault; ASEAN ve Okyanusya bölgesinde ise Mitsubishi Motors lider konumda olacaktır.

C-SUV segmentinin yenilenmesi Nissan liderliğinde yapılırken Avrupa’da B-SUV segmentinin yenilenmesine Renault liderlik edecek. Her bir ürün segmenti için, lider şirketin tasarladığı ve takipçilerin ekiplerinin desteklediği bir ana araca (lider araç) ve kardeş araçlara odaklanacak.

İşte İkinci Elde En Çok Satan İlk 20 Model! Bu İkinci El Araçlar Kapış Kapış Gidiyor!

Araba Habercisi Haziran 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın beşinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 18. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba