Karsan Jest Electric ile Portekiz’in Coimbra şehri için düzenlenen elektrikli minibüs ihalesini kazandı!

Karsan Portekiz İhalesini Kazandı.
Karsan Portekiz İhalesini Kazandı.

Karsan Portekiz İhalesi, Karsan Jest Electric İhale, Karsan Portekiz İhalesini Kazandı, Portekiz Elektrikli Minibüs Karsan Jest.

Portekiz’in Coimbra şehri için düzenlenen toplu taşıma ihalesini Karsan kazandı. Karsan, sunduğu sessiz yolculuklarla geleceğe ışık tutan 9 adet Jest Electric aracını ülkeye teslim etmeye hazırlanıyor. Karsan Portekiz İhalesini Kazandı.

Instagram Hesabım

Yerli üretici Karsan, yenilikçi ürün gamıyla dünyanın farklı ülkelerinde çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Son olarak Portekiz’in Coimbra şehri için düzenlenen toplu taşıma ihalesini kazanan Karsan, sunduğu sessiz yolculuklarla geleceğe ışık tutan 9 adet Jest Electric aracını ülkeye teslim etmeye hazırlanıyor. İlk olarak 2019 yılında Coimbra’ya 2 adet Jest Electric teslimatı gerçekleştiren Karsan, yeni ihaleyle birlikte bu modelinin kentteki toplam sayısını da 11’e çıkarmış olacak. Söz konusu ihalenin kazanılmasının ardından araçların Temmuz ayında toplu ulaşım operatörü SMTUC’a teslim edilmesi planlanıyor. Bu teslimatla birlikte Portekiz, toplamda 20 adetle Avrupa’daki en büyük Jest Electric filosuna sahip ülke konumuna gelecek.

Jetta Büyümeye Devam Ediyor! Volkswagen Jetta Markası Nedir? Hangi Modelleri Var?

Karsan Jest Electric Özellikleri Neler?

Yüksek manevra kabiliyeti, geniş iç mekânı, kompakt boyutlarıyla dar sokaklardaki kıvraklığı ve tırmanma performansıyla Coimbra kentinin benimsediği bir araç olan Jest Electric, 6 metrelik alçak tabanıyla da yolcu dostu kimliğini ön plana çıkarıyor. Jest Electric; 170 HP güç ve 290 Nm tork üreten BMW üretimi elektrikli motor ve yine BMW üretimi 44 ve 88 kWh bataryalarla tercih edilebiliyor. 210 km’ye kadar menzil sunarak bu anlamda sınıfının en iyi performansını gösteren Jest Electric’in enerji geri kazanımı sağlayan rejeneratif fren sistemi sayesinde bataryaları yüzde 25 oranında kendi kendini şarj edebiliyor.

Araba Habercisi Haziran 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın beşinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 18. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi ayrıca Dijital basın dergilikte.

Araba Habercisi Haziran 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Haziran 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Volkswagen’in Yeni Halk Arabası T-Cross SUV dengelerini değiştirecek.

Ford’un merakla beklenen küçük SUV’u Puma Temmuz ayında satışa sunuluyor.

Seat SUV sınıfına Tarraco ile ağırlığına koyacak.

Mazda verdiği sözü tuttu bildik SUV parasına elektrikli SUV satacak.

Elektrikli Peugeot 2008 SUV tutkunlarını elektrik ucuzluğuyla tanıştıracak.

Renault Captur LPG, Hibrit, Benzin, Dizel ne varsa hepsiyle birden geliyor.

Yeni Opel Corsa’yı tüm detaylarıyla test ettik.

Küçük HB sınıfının tartışmasız kralı Yeni Renault Clio ile test sürüşüne çıktık.

Mercedes Benz Yeni E Serisi Ağustos ayında Türkiye yollarına çıkıyor.

Yerli Üretim Hyundai i20 satışa sunulmak için gün sayıyor.

Karsan Portekiz İhalesini Kazandı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba