Renault’nun tasarım harikası SUV modeli Rafale ne zaman satışa sunulacak? Fastback fırtınası başlıyor!

Renault Rafale Ne Zaman Geliyor?
Renault Rafale Ne Zaman Geliyor?

İddialı tasarımıyla göz dolduran yepyeni Renault Rafale Ne Zaman Satışa Sunulmaya Başlayacak? Renault Rafale Ne Zaman Geliyor?

EN UCUZ SUV YAKINDA GELİYOR

Renault, Renaulution stratejik planındaki ana hedeflerden biri olan C segmentindeki performansını daha da güçlendirme hedefini, Yeni Renault Rafale modeliyle D segmentine de taşıyor. Yeni Renault Rafale E-Tech hibrit sistemini ve CMF-CD platformunu kullanarak, Renault’nun ürün gamının en üst noktasında konumlanıyor.

Yeni Renault Rafale, Renault Tasarım Başkan Yardımcısı Gilles Vidal’in “Design Renault”nun lideri olarak yarattığı yeni görsel dile göre tasarlanarak üretilmiş ilk model olma özelliğini taşıyor. Yeni model, Renault tasarımında yeni ve güçlü bir döneme öncülük ediyor. Yeni Renault Rafale cömert kıvrımları, büyük bir hassasiyetle işlenen çizgileri, modele karakter ve incelik katan teknik ayrıntılarıyla marka DNA’sıyla uyum içinde hareket ediyor. İddialı stili, kaliteli işçiliği ve boyutlarıyla Yeni Renault Rafale, gücünü ve kişiliğini yollarda ortaya koyuyor.

Yeni Renault Rafale, yakıt tüketim oranları ve teknolojisiyle dikkat çektiği kadar, geri dönüştürülmüş malzemeler kullanan 200 bg E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle de öne çıkıyor. Sürüş keyfini yeni zirvelere taşımak için doğan model, yeni bir E-Tech 4×4 300 bg güç aktarma sistemiyle kendisini yüksek performanslı otomotiv dünyasında üst sıralara taşıyacak teknolojik ilerlemelerle geliştirilecek. Yeni Renault Rafale’in 2024 yılında Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

Elektrikli Opel Astra Türkiye’de ön siparişle satışa sunuldu! Yüzde 10 ÖTV diliminde yer alacak!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ YAZ 2023 SAYISINI İNDİR

Renault Rafale Ne Zaman Geliyor?

Renault Rafale Ne Zaman Geliyor?

Renault Rafale Ne Zaman Geliyor?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba