Rolls-Royce’un Efsane Modeli Ghost, Koleksiyonluk Bir Versiyonla Yerini Yeni Nesline Bıraktı!

Rolls Royce Ghost Zenith Collector.

Lüks koleksiyonerlerin çok nadir bir parça edinme şansları düşüktür. Rolls-Royce sayesinde bu şans 10 yılda bir kendini tekrarlar. Rolls-Royce’un asıl amacı nihai işçiliği ve mükemmelliği sağlamaktır. Bundan daha iyi olan şey ise dünya üzerindeki en lüks otomobillere sahip olup aynı zamanda başarı ve küresel hayranlık oluşturmasıdır. Rolls Royce Ghost Zenith Collector.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Rolls-Royce, Ghost modelinin 10 yıldır devam eden üretiminin sonuna yaklaştığında koleksiyonerlere son derece sınırlı sayıda olan Zenith Collector’s versiyonunu sunuyor. Rolls-Royce bu özel versiyondan sadece 50 adet üretecek. Ghost adına sadık kalarak bu araçlarda şimdiye kadar görülen en özel araçlardan biri olma özelliğine sahip olacak.

Dünyadaki önemli koleksiyonerlerin sahip olduğu ilk fırsat, bu olağanüstü uzun ve başarılı saltanatın sonunu kutlamak için 2016 yılında üretilen sınırlı sayıdaki Phantom Zenith’in üretilmesiydi. Rolls-Royce Ceo’su Torsten Müller-Ötvös yaptığı açıklamalarda, ‘Ghost sıradışı geçmişe sahip olan lüks bir simgedir. Ghost Zenith koleksiyonu, Ghost’un şimdiye kadar tasarlanan en yenilikçi süper lüks otomobil statüsüne sahip koleksiyonudur. Bu eşsiz koleksiyon, otomobilin kullanıcılarına hayattan keyif almasını öğretiyor. Ayrıca Ghost şu ana kadar en başarılı olan Rolls-Royce modelidir Zenith koleksiyonu da markamızın modern tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır’ dedi.

2009 yılında tanıtılan 200EX hem yolcu hem de sürücü odaklı bir konsept ortaya koydu. Ghost Zenith koleksiyonu 200EX aracı ile birçok benzerliği bulunuyor. Belki de en önemlisi 200EX ruhunun bulunduğu bir hatıra külçesinin bulunması. 200EX modelinin prototipi eritildi ve sınırlı sayıda bulunan bu yeni modelde orta konsola eklendi.

Rolls-Royce modellerine özgü gökyüzünü simgeleyen yıldızlı tavan döşemesi, benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Bu efsane tavan döşemesi 1.340’ın üzerinde el dokuması fiber optik ışıklar ile yapılmıştır.

Rolls Royce Ghost Zenith Collector. Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Skoda Superb mi? Yeni Toyota Camry mi? Kazanan Yüksek Bir Farkla Hangisi Oldu?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba