Bosch 2019 Yılı Satış Rakamlarından Umutlu Olmadığını Açıkladı! Enteresan bir açıklama olmuş!

Bosch Satış Rakamları 2019.

Bosch, küresel otomotiv üretimi konusundaki tahminlerini revize etti. Şirketin mali sorumlusu bir Alman gazetesine yaptığı açıklamada, bu yıl tahminlerinin aksine %5 oranında daha fazla bir düşüş beklediğini belirtti. Bosch Satış Rakamları 2019.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Şirketin mali sorumlusu Stefan Asenkerschbaumer, Bosch’un geçen yıl elde ettiği gibi %7’lik bir kar oranından daha fazlasını elde edemeyeceklerini belirtti. Şirket, bu yıl gelirinde artış olacağını ve kar marjının %7’den fazla olacağını tahmin etmekteydi.

Asenkerschbaumer otomotiv üretiminin önümüzdeki 3 yıl boyunca duracağına inandığını söyledi. Ayrıca, gelirdeki düşüşleri de göz önüne alarak geçen yılki yüksek kar marjını tekrarlayamayacaklarını belirtti.

Bosch özellikle Çin pazarında elektrikli araba sektörünün istikrarlı gelişmesinden dolayı bu sektörden 2025 yılında 5 Milyar Euro gelir bekliyor. Bosch, elektrikli araçlar için 1 milyondan fazla parça tedarik etti. Ayrıca 50 farklı araç platformu için güç aktarım organı geliştirdi. Bosch, bu yıl içerisinde Mercedes ile ortaklaşa geliştirdiği otomatik park sistemi ile de dikkat çekmişti.

Bosch dünyanın en büyük 100 araç tedarikçisinin bulunduğu listede en üst sırada bulunuyor. 2018 yılında dünya genelindeki otomobil üreticilerine 49,5 milyar dolarlık satış yaparak liderliğini sürdürüyor.

Bosch Satış Rakamları 2019. Araba Habercisi Dergisi.

Peugeot 3008 ve 508 Plug-In Hibrit Versiyonlarıyla Satışa Çıktı! Teslimat İlk Aylarda Başlıyor!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba