RS Otomotiv Grubu araç hasar onarımında kazandığı bilgi birikimini globale taşımaya başladı!

RS Otomotiv Grubu 2022 Global.
RS Otomotiv Grubu 2022 Global.

RS Otomotiv Grubu araç hasar onarımında kazandığı bilgi birikimini globale taşımaya başladı! RS Otomotiv Grubu 2022 Global.

INSTAGRAM HESABIM

Kısa bir süre önce Met Teknik markasını da bünyesine katan RS Otomotiv Grubu, araç hasar onarımında kazandığı bilgi birikimi ve tecrübeyi globale taşımaya başladı. Geçtiğimiz günlerde şirket, Filistin, Hindistan, Bahreyn, Irak ve İsveç ülkelerinden işbirliği geliştirmek üzere gelen ziyaretçilerini ağırladı.

İlk görüşmelerin tamamlandığını ve prensip anlaşmalarının başarılı şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Pandemi sonrası ortaya çıkan küresel enflasyon, çip ve ham madde krizleri, tedarik zinciri sıkıntıları satış sonrası hizmetlerde ve sigortacılıkta küresel çapta yeni çözüm ihtiyacı doğurdu. Yerli ve milli kaynaklarla geliştirdiğimiz onarım teknikleri ve birçok yenilikçi satış sonrası hizmetimiz yurtdışındaki yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, birçok dünya ülkesinde Türk bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Sarı sayfa sahibinden ikinci el araba fiyatları raporunu açıkladı! 2. El Araç Fiyatlarının değişimi nasıl?

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

RS Otomotiv Grubu 2022 Global.

RS Otomotiv Grubu 2022 Global.

RS Otomotiv Grubu 2022 Global.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba