Bosch Bursa Türkiye Fabrikası üretime ara veriyor! Otomotiv için Güç Aktarma Çözümleri üretiyorlar!

Bosch Bursa Fabrikası üretim durdurma arası.
Bosch Bursa Fabrikası üretim durdurma arası.

Bosch Türkiye Fabrikası üretime ara veriyor! Yerli Üretim Araçlar için Güç Aktarma Çözümleri üretiyorlar! Bosch Bursa Fabrikası üretim durdurma arası.

INSTAGRAM HESABIM

Bu haberi bugün bazı büyük internet sitelerinde okudum. Bunlardan bir tanesi de mynet. Aşağıya bu haberin linkini de ekledim.

Öncelikle fabrika ve şirketin neler yaptığına bir göz atacak olursak:

Bosch Grubu’nun Türkiye’deki en büyük şirketi olan Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş., ağırlıklı olarak otomotiv sektöründe üretim, geliştirme, satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulunuyor.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üç fabrikasında, sektörün önde gelen otomotiv üreticileri için Güç Aktarma Çözümleri üretiliyor. Ayrıca dizel ve benzinli enjektörleri Ar-Ge Merkezi ile yeni teknolojiler geliştiriliyor.

1975 yılında kurulan Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. otomotiv ana sanayi firmalarının ve yedek parça piyasasının ihtiyaç duyduğu, otomobil ve hafif ticari araçlar için hidrolik fren sistemlerinin üretim faaliyetlerini Bursa Organiza Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştiriyor.

Okuduğum haberi görmek isteyenler TIKLAYIN

Fabrika çalışanlarına yönetim tarafından yapıldığı belirtiler bilgilendirmede şu detaylara yer verilmiş: “Tüm dünyada etkisini gösteren hammadde sıkıntısı, enerji kısıtlamaları ve lojistik problemleri müşterilerimizi de etkilemekte ve araç taleplerinde dalgalanmalara neden olmaktadır. Son dönemde fabrikamızda da buna paralel sipariş miktarında düşüşler ve iptaller gözlemlenmektedir. Bu nedenler ile gerileyen müşteri taleplerini dengelemek için fabrikamızda 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında üretim duruşları planlanmıştır.”

Sarı sayfa sahibinden ikinci el araba fiyatları raporunu açıkladı! 2. El Araç Fiyatlarının değişimi nasıl?

Araba Habercisi Ekim 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 44. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 44. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Bosch Bursa Fabrikası üretim durdurma arası.

Bosch Bursa Fabrikası üretim durdurma arası.

Bosch Bursa Fabrikası üretim durdurma arası.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba