Nedir bu sabit fiyat garantisi? Hangi araba için ve ne şekilde düzenleniyor? İşte gönderilen detaylar!

Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell.
Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell.

Nedir bu sabit fiyat garantisi? Hangi araba için ve ne şekilde düzenleniyor? İşte gönderilen detaylar! Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell.

YOUTUBE KANALIM

Dünden beri bana en çok sorulan sorulardan birisi bu oldu: Sabit fiyat garantisi nedir, nasıl uygulanacak? Aşağıda firma tarafından bana basın bülteni olarak gönderilen bilgileri bulabilirsiniz. Marka yönetimini tanımam etmem. Bana gönderilen bir bilgiyi paylaşıyorum. Aklına yatan, araştıran, inceleyen baksın. İşte açıklanan bilgiler.

“Elektrikli otomobil üreticisi Skywell’in Türkiye ve Avrupa’nın 15 ülkesindeki distribütörlüğünü üstlenen Ulu Motor, Türkiye’de satışa sunulan SKYWELL ET5 LR Legend modeli için sabit fiyat kampanyası başlattı. Tek şarjla 642 kilometre yol yapabilen uzun menzilli, eSUV modelini tercih edenler, mayıs ayında sipariş verip haziran ayında teslim alacakları araçlara fiyat farkı ödemeden mayıs ayında satın alacakları fiyattan sahip olabilecekler.

Türkiye pazarında ve Avrupa’nın 15 ülkesinde Skywell’in distribütörlüğünü yapan Ulu Motor AŞ’nin CEO’su Mahmut Ulubaş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Elektrikli araçların tüketicilere daha rahat ulaşmasına imkan sağlamak üzere kampanyamızı hayata geçirdik. Elektrikli araç pazarı ve çevreci otomobil teknolojilerinin büyümesi ve yaygınlaşması için Ulu Motor olarak elimizden gelen tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Mayıs ayında yükselmesi beklenen döviz kurlarına rağmen, aracımızda sabit fiyat garantisini müşterilerimize sunarak, Skywell ET5 LR Legend modelimizin elektrikli araç kullanmayı arzu eden kullanıcılara daha fazla ulaşmasını sağlamış olacağız.”

İşte yapılan açıklama bu şekilde. İlgini çekerse bakarsın diye paylaşıyorum.

Bu modeli test ettim. Tüm izlenimlerimi ve tek şarjla yaptığım yolu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

YENİ SKYWELL ET5 TESTİMİ İZLE

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

NİSAN MAYIS SAYISINI ÜCRETSİZ İNDİR

Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell.

Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell

Sabit Fiyat Garantisi 2023 Skywell

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba