Seat İlk 4 Ayda 200.000’den Fazla Araba Satışı Gerçekleştirdi! En Çok Hangi Seat Sattı?

Seat Satış Rakamları 2019
Seat Satış Rakamları 2019

Seat, Ocak-Nisan ayları arasında geçtiğimiz yıla oranla satışlarını %7 artırdı. Seat’ın marka tarihinde önemli bir kilometre taşı olan ilk 4 ayda 200.000 adetin üzerinde satış gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl Nisan ayına kadar 189.300 satış adedine ulaşan Seat, bu sene tam 202.600 adetlik satış başarısına ulaştı. Seat Satış Rakamları 2019

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Otomobil Dergisi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Haberleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Seat’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Wayne Griffiths konu hakkında açıklamalarda bulundu. ‘Zorlu ekonomik koşullara rağmen 2019’un ilk 4 ayında gerçekleştirdiğimiz satışlarla hem pazar payımızı büyütüyor hem de ciromuzu artırıyoruz. Bu başarının arkasında hiç şüphesiz ki SUV segmentindeki modellerimizin payı büyük. Tüm satışlarımızın %40’ını SUV modellerimiz oluşturuyor’ dedi.

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Seat ilk çeyrekte 3 Milyar Euro’nun üzerinde gelir elde ederken, karlılık olarak da geçen yıla oranla karını %5.5 artırdı. Seat’ın kar miktarı ilk çeyrek için 89 Milyon Euro olarak açıklandı. Seat’ın ilk 4 ayda en çok satış yaptığı ülkeler sırasıyla Almanya, Cezayir ve Birleşik Krallık olarak açıklandı. Almanya, Fransa ve İtalya’da çift haneli büyüme rakamlarına ulaştı. Anavatanı olan İspanya’da ise geçen yıla oranla %4.2 oranında satışları düşen Seat’ın, İspanya’da en çok satan modeli Leon oldu.

Cupra modellerinde de dikkat çekici bir büyümeye imza atan Seat, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine göre bu çeyrekte %82.3 oranında artış gerçekleştirdi. 7.900 adet Cupra modelinin satışını gerçekleştirdi.

[irp posts=”2990″ name=”Volvo XC40 D4 AWD 1 Kadın 1 Erkek Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında”]

Seat Satış Rakamları 2019

Araba Habercisi Dergisi

Murat Tosun Mercedes CLS 400d’yi test etti!

https://www.youtube.com/watch?v=GnyI9fI-EOY&t=

 

Seat Satış Rakamları 2019, Araba Satışları, Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Haberleri, Seat Leon Satış Rakamları, Seat Ibiza Satış Rakamları, Seat Cupra Satış Rakamları, Seat Ateca Satış Rakamları, Seat Tarraco Ne zaman Geliyor, Kullanılmış Araba, Sahibinden araba

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba