Seat Tarraco Ne Zaman Satılacak? Seat Tarraco Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor?

Seat Tarraco Ne Zaman Geliyor?
Seat Tarraco Ne Zaman Geliyor?

Seat Tarraco Ne Zaman Satılacak, Seat Tarraco Ne Zaman Geliyor, Yeni Seat Tarraco, 2020 Seat Tarraco, Seat Tarraco Yorumları, Seat Tarraco 1.5 litre, Seat Tarraco Yorumları.

Seat SUV modeli Tarraco için önden çekerli DSG otomatik şanzımana sahip versiyonunu tanıttı. Bu modelde henüz Türkiye’de göremediğimiz modellerden biri. Volkswagen Grubu‘nun modellerinden tanıdığımız 1.5 litrelik TSI benzinli motora sahip olan motor 150 beygir güç üretiyor. 250 Nm tork üreten motorla 0-100 km/s hızlanmasını 9,5 saniyede tamamlayan Seat Tarraco’nun son hızı ise elektronik olarak 200 km/s olarak sınırlandırılmış. Seat Tarraco Ne Zaman Geliyor?

Instagram Hesabım

Seat’ın müşteri geri dönüşleriyle ve yaptığı araştırmalar sonucu müşteri tercihinde dört çeker çekiş sisteminin satın alma kararında etkili olmadığı ortaya çıktı. Bu yüzden de düşük hacimli ve haliyle daha uygun fiyat etiketine sahip Tarraco’nun satışlarının artması planlanıyor. Seat Tarraco SE, SE Tech, XCELLENCE ve XCELLENCE Lux donanım seviyeleriyle satılıyor. Seat Tarraco Seat’ın Martorell fabrikasında geliştirildi ve VW Grubu’nun Wolfsburg fabrikasında üreiliyor. Seat’ın model gamında yer alan en büyük SUV olan Tarraco güçlü yapısı ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. Otomobil pazarında gittikçe artan SUV talebine Tarraco ile iyi bir alternatif oluşturan Seat, bu segmentte pek yer almayan düşük hacimli motor seçeneğiyle de avantaj sağlamak istiyor.

2020 Renault Kadjar Coupe Türkiye Yollarında da Boy Gösterecek mi?

Düşük hacimli motorun sadece fiyat olarak değil karbon salınımı ve yakıt tüketimi konusunda da avantajları bulunuyor. Kilometre başına 133 gr. karbondioksit salınımı yapan motorun yakıt verimliliği de oldukça üstün seviyede. WLTP standartlarına göre gerçek yol koşullarında 100 kilometrede ortalama tüketimi 7.2 litre olarak belirtildi. Ülkemizde bilindiği üzere motor hacmine göre vergilendirme yapılıyor. Bu yüzden Seat’ın 1.5 litre TSI motorlu SUV modeli Tarraco’nun gelişini dört gözle bekliyoruz. Çünkü şu anda rakipleri içinde 2.0 litrenin altında motor seçeneği sunulmuyor. Bu yüzden Seat Tarraco Türkiye’ye giriş yaptığı andan itibaren çok satacak bir model olacaktır. VW resmi distribütörü Doğuş Otomotiv tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da bu fırsatı kaçırmayacaklarını düşünüyorum. En kısa sürede Seat Tarraco’yu Türkiye’de pazara sunmaları sürpriz olmayacaktır. Volkswagen Grubu yeni araçların Eylül ayından itibaren Türkiye yollarına çıkması bekleniyor. Bana kalırsa Seat Tarraco bu modeller arasında yer alacaktır.

Arka Tekerlekleri Dönen Arabalar Geliyor! Yeni Audi SQ7 Bu Modellerden Biri!

Seat Tarraco Ne Zaman Geliyor?

Seat Tarraco Ne Zaman Geliyor

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba