2020 Renault Kadjar Coupe Türkiye Yollarında da Boy Gösterecek mi?

2020 Renault Kadjar Coupe Yorumları.
2020 Renault Kadjar Coupe Yorumları.

Yeni Renault Kadjar Coupe, 2020 Renault Kadjar Coupe, Renault XM3 Inspire, Renault Coupe SUV, Renault Coupe SUV Kadjar, 2020 Renault Kadjar Coupe Yorumları.

Renault, Güney Kore’de Samsung ile ortak olarak Renault Samsung Motors olarak faaliyet gösteriyor. Model gamını genişleten Renault, XM3 Inspire adını verdiği coupe SUV modelini bu yıl satışa sunmayı planlıyor. Bu modelin Avrupa pazarında öncelikli olarak Renault Captur Coupe ve hemen ardından Renault Kadjar Coupe olarak boy göstermesi bekleniyor. 2020 Renault Kadjar Coupe Yorumları.

Instagram Hesabım

Renault XM3 Inspire, Arkana modeli temelinde geliştirildi. Renault Arkana, Dacia Duster ile aynı platformu kullanıyor. Renault-Nissan ortaklığında çıkan CMF platformu olarak da adlandırılıyor. Renult, XM3 modelini Güney Kore’nin Busan kentinde yer alan fabrikasında üretiyor.

Renault XM3 Inspire hakkında çok detay vermese de boyutlarının kuzeni Kadjar ile aynı olması bekleniyor. BMW X4 ve Mercedes GLE Coupe ile başlayan akım daha sonra bu modellerin kardeşleri Mercedes GLC Coupe ve BMW X2 ile devam etti. BMW ve Mercedes’in başlattığı bu akıma karşılık Renault cephesi de uygun fiyatlı coupe SUV atağı ile iddialı olduğunu gösteriyor. Eğer fiyat olarak Kadjar ile benzer fiyatlara sahip olursa çok beğenileceğini ve satacağını şimdiden söyleyebiliriz. İlk etapta Renault Captur Coupe ve hemen ardından Renault Kadjar Coupe gelecek yıl Avrupa pazarında satışa çıkabilecek modellerden. Covid 19 salgını öncesi bildiğim kadarıyla planlamalar bu şekilde yapılıyordu. Şimdi değişim olmuştur ama Renault’nun Coupe SUV modelleri ile bu sınıfta fark yaratacağını kesin olarak söyleyebilirim. Sıradan SUV modellerden sıkılan kullanıcılar bu tip araçlara yönelecektir. Renault Coupe SUV modeller Avrupa yollarında olacağı için Türkiye’de de satışa sunulacak modeller arasında yerini alacaktır.

Skoda Kamiq Yolcu Güvenliği Çarpışma Testinden İnanılmaz Bir Puan Aldı!

2020 Renault Kadjar Coupe Yorumları.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

2020 Renault Kadjar Coupe Yorumları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba