Arka Tekerlekleri Dönen Arabalar Geliyor! Yeni Audi SQ7 Bu Modellerden Biri!

2020 Audi SQ7 Yorumları Neler
2020 Audi SQ7 Yorumları Neler?

Arka Tekerlekleri Dönen Arabalar Audi, Yeni Audi SQ7, 2020 Audi SQ7, Audi SQ7 Özellikleri, 2020 Audi SQ7 Yorumları Neler?

Audi, uzun yıllardır süregelen deneyimleri sayesinde kazandığı mühendislik ve dijitalleşme alanındaki bilgi birikimini kullanarak Audi SQ7 TDI aracın motorunu eskisinden daha kuvvetli hale getirerek hızlandırdı. Audi yetkilileri, “Bu araç ne kadar spor arabaya çevriliyormuş hissiyatı verse de bu araç 7 kişilik aile aracı kişiliğini kaybetmeyecektir” dedi. Yeni Audi SQ7’nin arka tekerlekleri de hareket ediyor. 2020 Audi SQ7 Yorumları Neler?

Instagram Hesabım

4.0 litrelik turbo TDI motora sahip olan yeni SQ7 435 beygire ve 900 Nm tork gücüne sahiptir. 0/100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlayan aracın maksimum hızı elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmış. Hızlı değişebilen sekiz ileri otomatik şanzımanı ve dört tekerlekli çekişi ile 4.0 TDI motorunun karakterini yola tamamıyla yansıtmayı başarabiliyor. Manevra kabiliyetini arttırmak için düşük hızlarda arka tekerleri ters yöne doğru 5 dereceye kadar döndürüyor. Yüksek hızlarda ise dengeyi arttırmak amaçlı tekerlerin aynı yöne doğru hafifçe dönüşünü sağlıyor. Arka tekerlekleri de dönebilen araçların yakın zamanda daha da yaygınlaşmasını bekliyorum. Elbette bu durum araçlarda ekstra bir maliyet anlamına geliyor. Ancak bunu yapan markalar sıradanlaşan otomotiv sektöründe adını ön plana çıkaracaktır.

2020 Renault Kadjar Coupe Türkiye Yollarında da Boy Gösterecek mi?

Audi SQ7 TDI, Q modellerinin yakın zamanda güncelleşmiş olan şık tasarımını S modeline özgü detaylar ile birleştiriyor. Singleframe’de bulunan ikiz dikey çıtalar standart Singleframe modellerinden farklı bir tarz sunar. Bununla birlikte alüminyum görünümlü dış ayna çerçeveleri ve yuvarlak krom süslemeli karakteristik görünüme sahip olan 4 tane egzoz borusu aracın şık görünmesinin yanı sıra ağırbaşlı olmasını sağlamıştır. Audi SQ7 TDI aracının içi, koyu şık deri döşemeli, entegre kafa ve bel desteği ayarı bulunan süper spor koltuklara sahiptir. Dokunmatik ekran kullanımı da dahil olmak üzere MMI navigasyon plus standart olarak birinci sınıf deneyim sunar. Tüm MMI sistemi özellikleri Audi kokpitinde S modeline özel olarak tasarlanmış olan özel bir ekranda gösteriliyor.

2020 Audi SQ7 Yorumları Neler?

2020 Audi SQ7 Yorumları Neler

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba