Bavul Gibi Taşınabilen Bataryasıyla Silence Motobike İstanbul’da sergileniyor! İşte fiyatı ve özellikleri!

Silence S01 fiyatı Motobike 2022.
Silence S01 fiyatı Motobike 2022.

Bavul Gibi Taşınabilen Bataryasıyla Silence Motobike İstanbul’da sergileniyor! İşte fiyatı ve özellikleri! Silence S01 fiyatı Motobike 2022.

Instagram Hesabım

Silence modelleri, gücünü lityum iyon bataryadan alıyor. 120 km’ye kadar menzil sunabilen bu batarya, su geçirmemesi ve -20’den +55 derecelere kadar hava sıcaklıklarına dayanıklı olmasının yanında 2 yıl garanti kapsamında satılıyor. Silence’ın en büyük farkı ise benzersiz kullanım kolaylığına sahip bataryasından geliyor. Öyle ki, selenin altında yer alan batarya kutusu (Power Battery Point) yerinden kolayca çıkartılarak tekerlekli bir valiz gibi rahatlıkla taşınabiliyor. Böylece batarya ev, işyeri, ofis, restoran gibi birçok noktada şarj edilebiliyor. Ayrıca, Silence bataryaları güneş enerjisiyle de şarj olarak çevreye maksimum katkı sağlıyor. 220 V ev tipi prizde 4,5 saatte tam şarj edilebilen batarya, hızlı şarjı da destekliyor.

Türkiye’de üretilen en güçlü otomobil olan Hyundai i20 N 595.000 TL’ye satışa sunuldu! Çıktığı gibi bitti!

Silence S01 Basic tasarımı ve teknolojisiyle fark yaratıyor

Silence’ın S01 Basic modeli, göz alıcı tasarımı ve keskin hatlarıyla bir elektrikli scooter’dan daha fazlasını vadediyor. 4,1 kWh bataryasıyla 5000 Watt’lık güç üreten S01 Basic, 85 km/s hıza (sınırlandırılmış) ulaşabiliyor. Rejeneratif CBS fren teknolojisine sahip S01 Basic’de sol manet hem ön hem de arka tekerleğe frenleme sağlarken, sağ manet sadece ön freni aktive ediyor. Aynı zamanda akü, frenlemeye ve şarj etmeye yardımcı olmak için rejeneratif fren sistemi devreye giriyor. S01 Basic’de, diğer tüm Silence modellerinde olduğu gibi otomatik geri vites özelliği ile Eco ve City olmak üzere iki farklı sürüş modu bulunuyor.

Silence S01 Standart performans ve uzun menzil bir arada

Eğlence, yüksek performans ve güvenliği aynı anda sunan Silence S01 Standart, 7000 Watt güç üreten 5,6 kWh’lık lityum iyon bataryasıyla 120 km’ye kadar menzil yapabiliyor. 100 km/s (sınırlandırılmış) maksimum hıza çıkabilen S01 Standart 85 cm’lik sele yüksekliğiyle çevik, manevra kabiliyeti yüksek ve kolay sürüş deneyimi sağlıyor. Geniş ekranı ve ikili koltuk düzeni bulunan S01 Standart, otomatik geri vites özelliği ve üç farklı sürüş moduyla da şehir içinde benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

Fuarın en ilgi çekici modelleri olması beklenen Silence S01 Basic 89 bin 900 TL, S01 Standart ise 114 bin 900 TL’lik fiyat etiketine sahip.

Volvo modelleri beş dakikalık şarj ile 160 kilometre elektrikli kullanım menzili sunacak! İşte o gelişme!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Silence S01 fiyatı Motobike 2022.

Silence S01 fiyatı Motobike 2022.

Silence S01 fiyatı Motobike 2022.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba