Skoda Enyaq EV Türkiye’de ne zaman yollara çıkacak? 2024 Skoda Elektrikli SUV atağı resmen başlıyor!

Skoda Enyaq EV Ne Zaman Gelecek?
Skoda Enyaq EV Ne Zaman Gelecek?

Skoda Enyaq EV Türkiye’de ne zaman yollara çıkacak? 2024 Skoda Elektrikli SUV atağı resmen başlıyor! Skoda Enyaq EV Ne Zaman Gelecek?

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Skoda Türkiye 2024 yılında çok önemli yeniliklerle karşımıza çıkacak markalardan birisi olacak. Yüce Auto Skoda’nın en önemli yeniliği şüphesiz Skoda Superb olacak. Ülkemizde büyük bir ilgi gören Skoda Superb’in yeni versiyonu Haziran ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulmaya başlayacak. Yeni Skoda Kodiaq modeli de 2024 yılında satışa sunulacak modellerden biri olacak.

Markanın elektrikli araç konusunda atağı da 2024 yılından itibaren başlıyor. Skoda Türkiye iddialı SUV modelleri Enyaq EV’yi Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Açıklanan bilgilere baktığım zaman bu modelin 2024 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacağını görüyorum. Yani Mart ayından itibaren elektrikli bir SUV model satın almak isteyenler için en önemli alternatiflerden biri olacak. Bu model kurda çok önemli bir değişim olmadığı taktirde yüzde 10 ÖTV diliminde yer alan bir model olacak.

Skoda Enyaq EV’nin motor kaputunun altında 132 – 195 kW arasında güç üreten motor seçenekleri yatıyor. 310 – 425 Nm arasında değişen tork üretme kabiliyetine sahip olan aracın son hızı 160 km/s. Güncellenmiş versiyonla son hızın biraz daha artması bekleniyor. Skoda Enyaq EV 0-100 km/s hızlanma verileri açısından 6.8 – 8.7 sn arasında değişen bir performans ortaya koyuyor. 399 – 548 km arasında değişen menzilleri sunabilen seçenekleri olan Skoda Enyaq EV ilgi görecek modellerden biri olmayı zorlanmadan başarır gibi görünüyor.

YENİ FORD TOURNEO COURIER FİYAT LİSTESİ! Yeni Ford Courier modelinin tüm seçeneklerinin fiyatları!

Skoda Enyaq EV Ne Zaman Gelecek?

2024 Skoda Enyaq EV, 2024 EV,

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba