Yeni SUV Skoda Kamiq Euro NCAP Çarpışma Testi. Wallpaper ve Videolu!

Skoda Kamiq Euro NCAP Testi.
Skoda Kamiq Euro NCAP Testi.

Yeni Skoda Kamiq, 2020 Skoda Kamiq, Skoda Kamiq yorumları, Skoda Kamiq Çarpışma Testi. Skoda Kamiq Euro NCAP Testi.

Skoda’nın küçük SUV segmentindeki modeli Kamiq, Euro NCAP güvenlik testlerini başarıyla tamamlayarak beş yıldız aldı. Skoda Kamiq, Euro NCAP testinde özellikle yetişkin ve bisikletlileri koruma seviyesiyle dikkat çekti. Skoda Kamiq Euro NCAP Testi.

Instagram Hesabım

Kamiq’in içinde seyahat eden yolcu korumasında alınan %96’lık puan Euro NCAP tarihinde etkileyici bir sonuç olarak öne çıkıyor. Bisikletli korumasında ise Skoda Kamiq, tam puan aldı. Bu sonuçlarla, Yaya ve Bisikletli Koruma Sistemi ve Şehir İçi Acil Durum Fren Sistemi’nin mükemmel çalıştığını kanıtladı.

Skoda Kamiq Dokuz Hava Yastığıyla Koruyor!

Bir kaza durumunda ise Kamiq, yolcularını sürücü ve arka yan hava yastıkları ve diz hava yastığı da dahil olmak üzere dokuz hava yastığıyla koruyor. ISOFIX bağlantı sistemiyle çocuk korumasını da eksiksiz yapan Skoda Kamiq, standart donanımında yer alan Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Şerit Takip Sistemi’yle kaza riskini minimuma indiriyor. Tüm bu güvenlik destek sistemleriyle Skoda Kamiq, 4 puan üzerinden 3,5 puan almayı başardı.

Euro NCAP Tarafından Seçilen En İyi Çarpışma Testi Sonuçları Hangi Arabaların? Videolu!

Daha önce beş yıldız alan Skoda Scala gibi Kamiq modeli de VW Grubu’nun MQB-A0 platformu üzerinde geliştirildi. Son derece sağlam şasisiyle ve üstün pasif güvenlik sistemleriyle Skoda, şasisinde %80’lik yüksek mukavemetli ve özel olarak sertleştirilmiş çelik kullanıyor.

Skoda Yetkilisi Christian Strube, ‘Skoda için modellerimizin aktif ve pasif güvenliği en büyük önceliğimiz. En son modelimiz olan Kamiq’in Euro NCAP testinde beş yıldız almış olması da araçlarımızın güvenliğini ne kadar önemsediğimizi ve mühendisliğimizin başarısını yansıtıyor’ dedi.

Skoda Kamiq Euro NCAP Testi.

https://youtu.be/FiIbkHR8Fwk

Skoda Kamiq Euro NCAP Testi
Skoda Kamiq Wallpaper

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba