Avrupa’da Satışına Başlanan Skoda Scala’nın Satış Fiyatı Bu Hesapla 125 bin TL’den Başlar!

Skoda Scala Fiyatı
Skoda Scala Fiyatı

Skoda Scala Avrupa’da Satılmaya Başladı. 16 bin 595 Sterlin fiyat belirlendi. Basit bir hesapla Türkiye’deki başlangıç fiyatı 125 bin TL olur. Skoda Scala Fiyatı

Araba Dergileri, Skoda Yorumları, Scala Yorumları, Scala Fiyat, Scala özellikler, Yeni Skoda, Skoda Yenilikleri, Araba Haberleri, Araba Yenilikleri gibi detaylar haberimizde.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Skoda Scala Avrupa’da Satılmaya Başladı. Yeni Skoda Scala İngiltere’de 16 bin 595 Sterlin fiyat etiketiyle satılmaya başladı. Açıklanan bu fiyata Türkiye şartlarını eklediğim zaman bu aracın Türkiye’deki satış fiyatının bu şartlar altında 125 bin TL’den başlamasını bekliyorum.

Skoda, markayı geleceğe taşıyacak yeni tasarım dili ve teknolojik atılımını ilk kez Scala modeli ile gösterdi.

Sınıfındaki standartları yeniden belirleyecek olan yeni model karakteristik yeni bir tasarım diline ve ileri teknolojilere sahip. Skoda’nın ileriye doğru yaptığı ilerlemeyi temsil eden Scala’nın ismi ise, Latince “basamak“ veya “merdiven“ anlamına geliyor.

Skoda Scala Fiyatı, Skoda Scala Yorumları, Skoda Scala Özellikleri
Skoda Scala İç Mekan Tasarımı

Skoda Scala Satışa Sunuluyor

Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı‘nda tanıtılan Skoda Scala üretilmeye başladı. Skoda Scala’nın tam olarak Türkiye’de satılacağı tarih henüz belli değil.

Sevilmeyen Skoda logosu tarih oldu

Skoda Vision RS konseptinden ilham alan sıra dışı tasarımıyla birlikte fonksiyonelliği ve ileri bağlantı teknolojilerini Scala’da buluşturuyor. MQB A0 platformu üzerine yapılan Scala, yenilenen tasarım dili kapsamında, önemli bir yenilik daha getiriyor. Aracın bagaj kapağının üzerinde artık logo yerine büyük harflerle Skoda ismi yer alıyor. Üst donanım paketinde sunulan, 18 inç büyüklüğünde jantlar ve genişletilmiş arka cam da dinamik tasarıma katkı sağlıyor. Skoda Scala Ne Zaman Satılacak

2019 Skoda Scala genişlik

Scala, mümkün olan en uzun aks aralığı ve arka bölümüyle de öne çıkıyor. Sonuç olarak kompakt boyutlara karşıniçeride geniş bir yaşam alanı sunulacak. 2,649 mm aks aralığı sahip aracın uzunluğu 4,362 mm, genişliği 1,793 mm ve yüksekliği ise 1,471 mm. Aerodinamik tasarımı sayesinde ise rüzgar direnci katsayısı sadece 0.29 cd olacak.

Skoda Scala motor seçenekleri

Yeni Scala, Skoda markasının en verimli motor seçenekleriyle satışa sunulacak. 90 HP’den 150 HP’ye kadar farklı güç çıkışlarına sahip motorlarıyla geniş bir ürün yelpazesi yer alacak. Scala’da üç farklı güce sahip 1.0 lt, 1.5 lt ve 1.6 litre TDI dizel motorların yanı sıra 1.0 G-TEC çevre dostu doğal gazlı (CNG) motoru da seçenekler arasında yer alacak. En üst düzeyde aktif ve pasif güvenlik teknolojileriyle donatılan Scala, LED ön ve arka farlar, geniş bagaj alanı ve sayısız pratik özelliğiyle sınıfında yepyeni bir sayfa açacak.

[irp posts=”2555″ name=”1 Kadın 1 Erkek Youtube MSE Medya Kanalı’nda Araba Testi İzle”]

Skoda Scala Fiyatı

Araba Habercisi Murat Tosun

Skoda Scala Fiyatı, Skoda Scala Yorumları, Skoda Scala Özellikleri, Kullanılmış Skoda, Sahibinden Skoda, Skoda Yorumları, Araba Dergileri, Araba Haberleri

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba